Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A térd stabilizálása kineziológiai tape használatával - videóval

Szabó Eszter Réka - személyi edző
2022. 01. 26. 14:26:00
A térd stabilizálása kineziológiai tape használatával - videóval

A térd stabilizálást célzó tapeles elsősorban a térd instabilitásának a kezelésére szolgál, melyet használhatunk sérüléseknél és prevenciós céllal is. Most a térd stabilizálást mutatja be Szabó Eszter Réka személyi edző a kineziológiai tape használatával.

Olvasási idő: 6 perc

A kineziológiai szalag anyagát tekintve pamut és szintetikus elasztikus szálak együttese, így erős, de rugalmas is egyszerre. A rugalmas szálak csak hosszanti irányú nyújtást tesznek lehetővé. A kieneziológiai tape segítségével számos ízületet lehet stabilizálni. Érdekel részletesebben a kineziológiai tape? Olvasnál még róla? Akkor ajánljuk figyelmedbe korábbi írásainkat a témában.

Blog ajánló

 

Cikk ajánló

Olvasnál még a szerzőtől? Szabó Eszter Réka korábbi cikkei:

 

A szerzőről:

Szabó Eszter Réka

Tanulmányaimat jórészt a Fitness Akadémián végeztem, akkor már több éves sportmúlttal a hátam mögött. Személyi edzőként és csoportos óraadóként nem csak az általános edzettségre fektetek nagy hangsúlyt, de a prevencióra és a rehabilitációra is. A mozgás és a sport elkötelezett hívének tartom magam, így szívesen kínálok segítséget mindazoknak, akik bizonytalanok, nem rendelkeznek kellő információval egy adott területen vagy hiányzik a kellő motiváció. Ha egészségesebb életre vágysz, érjük el együtt a céljaidat:

E-mail: szabo.eszter.reka[kukac]gmail.com
Tel.: 06704107528
Facebook: https://www.facebook.com#sleszterreka.szabo/

Szabó Eszter Réka

 

 

 

 

Keresés