Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Speciális gyógytorna eszközök

A speciális gyógytorna eszközök a rehabilitációs szakemberek, a gyógytornászok munkáját segítik, amelyet a sérülések vagy műtét utáni rehabilitációs folyamatok során használnak. Napjainkban azonban, már nem csak kizárólag rehabilitációs célból, szakemberek által alkalmazott termékek. A gyógytorna, vagy szakember által előírt otthoni edzésprogram során számos gyakorlat esetén szükséges olyan eszközöket használni, amely használata megkönnyíti és felgyorsítja a rehabilitáció idejét. Különböző gyakorlatok és különböző speciális gyógytorna eszközök szükségesek az ízületi merevség, a fájdalmas mozgáskorlátozottság orvoslására vagy éppen a mozgásterjedelem növelésének mérésére.

A speciális gyógytorna eszközök kifejezetten rehabilitációs célból lettek kifejlesztve.

TheraBand vállmobilizáló csiga

A vállmobilizáló csigát kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy segítse a váll problémával (válltáji fájdalom, ízületi merevség) küszködők rehabilitációját. Fájdalmas mozgáskorlátozottság esetén a vállmozgások helyreállítására, a mozgás terjedelem növelésére, beszűkült mozgású, ún. "befagyott váll" kimozgatására kiválóan alkalmas. Sérülések vagy műtét utáni rehabilitációhoz ajánlott. A vállmobilizáló csigát alkalmazhatjuk klinikai vizitek részeként vagy szakember által előírt otthoni edzésprogram során.  

Ismerd meg közelebbről a TheraBand vállmobilizáló csigát és hatását, olvasd el blog cikkeinket a témában!

Rendezés:

TheraBand vállmobilizáló csiga jellemzői:

  • Az ajtórögzítő minden szabványos ajtó típushoz kompatibilis
  • A színes fix kötél a mozgásterjedelem növelésének mérésére szolgál
  • A lágy habból készült fogantyúk kényelemes használatot biztosítanak

A kötélen különböző színek jelzik a javulás mértékét, sárgától az ezüst jelölésig (sárga legkisebb mozgás- ezüst legnagyobb mozgástartomány) , ahogy már a TheraBand színkódolásától megszokhattuk. Így pontosan mérhető a javulás mértéke.

A kötél hossza állítható, így egyénre szabható és sokoldalú gyakorlatot tudunk vele végezni.

 

 

Keresés