Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Oktatás

Oktatás

TheraBand® márka 1978 óta tartó sikerének egy lényeges tényezője a szakértőkkel, tudományos munkatársakkal folytatott állandó, szoros párbeszéd.

Ennek eredményeként 1999-ben létrejött a TheraBand Academy®, mint a kutatás, a képzés, az edzés és a tapasztalatcsere platformja, a TheraBand Academy 2017 óta Performance Health Academy néven működik.

A TheraBand Academy® kutatási eredményeit az APTA (American Physical Therapy Association) elfogadta és terjesztette szerte a világon.

Magyarországon először, 2014-ben indult a hazai TheraBand® Master Trainerek együttműködésével egy komplex, új szemléleten alapuló, THERA-TEAM MASTER TRAINER® képzési rendszer. 

Ball management a rehabilitációban - képzés A TheraBand Academy® hazai képzése!
 
Egy komplex képzést állítottunk össze, mely széleskörű és hiánypótló szakmai anyagot biztosít a résztvevőinek az evidenciák és kutatások alapján a labdák témakörében.
Funkcionális vizsgálat, avagy „up to date” gyors tesztek a mindennapokra - képzés
A TheraBand Academy® hazai pontszerző képzése!
 
Képzés célja: Új szemlélet ismertetése a gyors funkcionális diagnózis gyakorlati kivitelezésétől, a hatékony terápia összeállításáig.
 
Vizsgáljunk funkcióban, kezeljünk adekvátan!
Elastic therapy - képzés
VILÁGÚJDONSÁG!
 
Ismerd meg az elasztikus ellenállás tudományát és a TheraBand™forradalmian új fejlesztését, ami már meghódította Amerikát!
 
Vegyél részt az 1999-ben alapított TheraBandTM Academy legújabb hazai pontszerző képzésén!

Keresés