Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Reakció és robbanékonyság fejlesztő eszközök

A reakció és a robbanékonyság fejlesztése minden sportoló számára fontos. Számos eszköz létezik, melyek használatával hatékonyan fejleszthetőek ezek a képességek.

Reakció labda

A reakció labdát úgy tervezték, hogy kiszámíthatatlan módon pattanjon vissza bármilyen felületről. A reakció labdával történő edzés javítja az agilitást, a kéz-szem koordinációt és a reakcióidőt. Nagyszerű fejlesztő eszköz minden labdajátékhoz, minden sportoló számára.

Sprint súlyzsák

A sprint súlyzsák lehetővé teszi az alsó test izmainak megerősítését. A kivehető súlyoknak köszönhetően a sprint súlyzsák ellenállása változtatható. Kitűnően alkalmazható rövidtávú sprintekhez. Az eszköz segítségével növelhető a dinamikus láberő és a lépéshossz is. Nagy ellenállással rendelkező talajon (pl. homok) még intenzívebb edzéseredmény érhető el.

Fékezőöv

A fékező öv a támadó és védekező agilitás, irányváltások és emberfogás fejlesztésére fejlesztették ki. Az öv 360 fokban képes elfordulni, így minden irányban kivitelezhetőek a gyakorlatok.

Futóernyő

A futó ernyő használatával javítható a sebesség, robbanékonyság, gyorsulás és az állóképesség, illetve eközben a futótechnika is. Plusz ellenállást biztosít futás közben.

Rendezés:

 

 

Keresés