Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rólunk írták

Cégünk, a Thera-Team Kft. 1995-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Kizárólagos magyarországi importőre a prémium kategóriába tartozó TheraBand® sport és rehabilitációs eszközöknek. Célkitűzésünk, hogy az általunk forgalmazott termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségnek és az egészséges életmód szolgálatában álljanak. Cégünk 25 éve piacvezető a terápiás és sport eszközök forgalmazásában.

Thera-Team -  25 éve Társ a mozgásban!

Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2015 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Sport és fitnesz termékkategóriában. A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2015 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Forrás: orszagboltja.hu

Vélemények rólunk

Mindenki számára elérhető, egészséges, gazdaságos és szuperélményt nyújt.

Magdolna Mátés, forrás: facebook.com 

Gyors, egyszerű és megbízható.

Nagy Ádám, forrás: facebook.com 

FlexBart vásároltam és kifejezetten elégedett vagyok a vásárlás minden körülményével: tájékoztatás, elérhetőség, udvariasság, fizetési feltételek, időpontok stb. Örülnék, ha minden vásárlásomat ugyanilyen feltételekkel tudnám intézni más kereskedőknél is.

Éva Burianné Andries, forrás: facebook.com 

Tegnap rendeltem gumiszalagot és 2 súlyzót. Ma pedig már itt tartom a kezembe. Hihetetlen gyors kiszállítás, nem is gondoltam volna! Köszönöm! Szerintem nem ez az utolsó rendelésem. Azt hozzá teszem szuper minőségűek!

Mekota Niki, forrás: facebook.com 

További 50+ értékelésünk a facebook.com oldalán!

Szuper, hogy ki lehet próbálni a termékeket, a honlapról pedig könnyen rendelhet bárki akár otthonról is. Szakképzett eladók dolgoznak az üzletben, akik nagyon segítőkészek és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre. Szoktak képzéseket is indítani, ezért akinek lehetősége van, mindenképp menjen el valamelyik tréningre.

József Csaba Deli, forrás: google.com 

Online vásároltam a Kft.-től.Nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem. Extra gyorsan fel lett adva a rendelésem és egy munkanapon belül hozzám is került. A weboldal jól kezelhető,átlátható. Köszönet!

Zsolt Udvari, forrás: google.com 

További 40+ értékelésünk a google.com oldalán!

Tökéletes ügyfélszolgálat - elfelejtettem színt választani a terméknél, rendelés leadását követő 10 percen belül már hívtak is, nehogy rossz színt csomagoljanak.

Kram, forrás: arukereso.hu

Őszintén mondom, hogy nagyon meg vagyok elégedve a céggel. Nagy kritikusnak ismernek, így ha azt mondom, LE A KALAPPAL a csapat tagjai előtt, akkor az nagy bók! : )

A bolt vásárlója, forrás: arukereso.hu

Könnyen áttekinthető webshop, a kiszállìtás gördülélenyen ment. Az ügyfélszolgálattal való kommunikációra nem volt szükségem. A facebook oldalt érdemes követni, mert nagyon hasznos információkat töltenek fel rendszeresen. A termékek tényleg nagyon jó minőségűek.

A bolt vásárlója, forrás: arukereso.hu

A szokásos jó tapasztalataimban nem történt változás. Volt egy termék, amit nem tudtam megrendelni, de emailben kértem őket, hogy értesítsenek, ha mégis készleten lesz, és néhány nappal később már hívtak is telefonon. Saját tapasztalataim alapján rendelek a Thera team-nél, mert mindig jó minőségű termékeket kapok. Most egy kicsit messzebbre kell mennem, amikor átveszem az árut. Házhoz szállíttatni nem szeretek, de erről nem a TheraTeam tehet : -) ) Az új üzlet szép, és a közvetlen környezete is kellemes.

A bolt vásárlója, forrás: arukereso.hu

Minden teljes mértékben profi és szakszerű volt. Azonnali visszajelzés a rendelés állapotáról stb. A közvetlen átvétel jobb nem is lehetett volna. Tiszta-modern iroda, gördülékeny és gyors kiszolgálás a lehető legnagyobb kedvességgel párosulva.

Zoli, forrás: arukereso.hu

A könnyen áttekinthető honlapról, gyorsan és egyszerűen lehet rendelni. A megadott szállítási időt, a megadottak alapján tartották és pontosan teljesítették. Kiváló minőség.

A bolt vásárlója, forrás: arukereso.hu

További 700+ értékelésünk az arukereso.hu oldalán!

Csapatunk

 

FORGALMAZOTT MÁRKÁINK

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Thera-Team Kft.
Szolgáltató székhelye: 1024 Budapest, Margit Krt. 31-33. 1/1 (nincs ügyfélfogadás) - KIZÁRÓLAG LEVELEZÉSI CÍM
Márkabolt és iroda: 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-717825
Adószám: 13082169-2-41
Közösségi adószám: HU13082169
Elérhetőség: hello@thera-team.hu, 06304746055

Keresés