Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kedvezmény gyógytornászoknak

Gyógytornász vagy? MGYFT tag? Gyógytornász hallgató? Regisztrálj weboldalunkon és vedd igénybe kizárólag gyógytornászoknak szóló kedvezményünket!

Szeretettel köszöntünk a Thera-Team Kft. gyógytornász partneri oldalán! Ezen a felületen egy egyszerű űrlap kitöltésével Te könnyedén partnerünkké válhatsz és a jövőben 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket, akár magánszemélyként, akár vállalkozásként érdeklődsz termékeink iránt.

Cégünk, a Thera-Team kft. nem csak a minőségi sport- és rehabilitációs termékekről vált ismerté, hanem a Performance Health Academy tudományos vizsgálatai és nemzetközi tapasztalatai biztosítják szakértelmünk alapjait.

Célunk, hogy az 1995 óta, általunk forgalmazott termékekkel megfeleljünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak és az egészséges életmód, a rehabilitáció, a fizioterápia szolgálatba állítva hatékonyabbá és gyorsabbá tegyük a kezeléseket.

Lehetőséget adunk minden gyógytornász kollégának és kolléganőnek, hogy az összes általunk forgalmazott termékünkhöz kedvezményes áron juthassanak hozzá, ezzel támogatva a szakmában dolgozók munkáját.

A weboldalunkon regisztrált gyógytornászok 10% kedvezményen túl, első kézből értesülhetnek a TheraBand Academy folyamatosan egyeztetett képzéseinkről és legújabb rehabilitációs eszközeinkről.

Vedd igénybe Te is a gyógytornászoknak járó 10%-os kedvezményt, kérjük, az alábbi űrlap pontos kitöltésével regisztrálj és várd meg visszaigazoló e-mailünket, amelyben jelezzük a regisztrációd elfogadását és a kedvezményednek aktivizálását.

Nem kell mást tenned, mint a működési engedélyed (annak hiányában alapnyilvántartási számod) igazoló fényképes igazolványod feltöltve alátámassza felénk, hogy aktív gyógytornász vagy gyógytornász hallgató vagy. 

 

 

Keresés