Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fitness szalag

A fitness szalagok az egyik legnépszerűbb termékek a fitness és az alakformálás területén. Az erősítő gumiszalagok rendkívül kis helyen is elférnek és számtalan erősítő és alakformáló gyakorlat végezhető velük, ezért is népszerűek a fitness területén.

A TheraaBand gumiszalagok természetes gumiból készülnek és különböző színű gumiszalagok különböző erősségűek, így mindenki megtalálhatja az életkorának és edzettségi állapotának megfelelő erősítő gumiszalagot.

A TheraBand erősítő gumiszalag (150 cm) legfontosabb jellemzői:

  • A TheraBand gumiszalag TUDOMÁNYOSAN bemért termék, így pontosan követhető a szalaggal végzett gyakorlatok hatékonysága
  • TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában
  • Minden TheraBand erősítő gumiszalag mellé professzionális gyakorlatokat tartalmazó füzetet adunk ajándékba 

Ajánlások

Kezdő ellenállási szintek: Sárga és Piros
Súlyos sérülés vagy műtét utáni, lassú és gondos izomzat fejlesztéshez, erősítéshez ajánljuk. Ezek a gumiszalagok tökéletes ellenállást biztosítanak a rehabilitáció alkalmával. Továbbá, tökéletes választás az idősebbeknek, a gyerekeknek és a gyengébb erőnlétű nőknek és férfiaknak, akik növelni szeretnék mozgástartományukat és fejleszteni szeretnék izomzatukat, hogy jobban teljesítsék a napi feladataikat.

Csoportos használat esetén csak abban az esetben ajánljuk a sárga vagy piros színű szalagokat, ha a cél korosztály idősebbekből vagy kisgyerekből áll.

Közepes ellenállási szintek: Zöld, Kék és Fekete
Közepes ellenállású gumiszalagok ideálisak a mindennapos fitnesshez és az általános edzésekhez. Alakformáláshoz a gumiszalagos gyakorlatokhoz alacsonyabb ellenállási szint és magasabb ismétlésszám ajánlott. Erőnöveléséhez a magasabb ellenállási szint és kevesebb ismétlésszám ajánlott.

Csoportos használat esetén akkor ajánljuk a zöld vagy kék színű szalagokat, ha a cél korosztály kezdő szintű felnőttekből vagy serdülő korban lévő gyerekből áll.

Fejlett ellenállási szintek: Ezüst és Arany
Az magasabb szintű és az erőnövelő edzésekhez az ezüst és arany színű gumiszalagok nyújtják a legmagasabb ellenállást. Még mindig úgy érzed, hogy az arany szint nem elég erős? Használj két arany ellenállási szintű gumiszalagot és megduplázod az ellenállási szintet.

Csoportos használat esetén akkor ajánljuk az ezüst vagy arany színű szalagokat, ha a cél korosztály edzett - haladó szintű felnőttekből vagy juniort korban lévő élsportoló gyerekből áll.

Rendezés:

Keresés