Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TheraBand

TheraBand

2020. 03. 19. 11:41:10

A mostani helyzetben jobb, ha inkább otthon maradunk és igyekszünk minden feladatunkat otthonról megoldani. Azonban ebben az időszakban sem áll meg az élet, hiszen otthonról kell dolgoznunk, tanulnunk vagy épp edzenünk. Igen, az edzést sem szabad elhanyagolni annak ellenére, hogy az ember ilyenkor nehezebben veszi rá magát a mozgásra. 

2020. 02. 10. 10:26:00

Sok gyógytornász szakemberben felmerül annak a kérdése, hogy szeretne egy saját gyógytorna magánrendelőt nyitni. Ezzel a cikkel azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik saját magánrendelő megnyitása előtt állnak vagy régóta foglalkoztatja őket ennek a gondolata, de még nem mertek belevágni egy ilyen sok munkával járó feladatba.

2019. 10. 25. 09:25:59

A legtöbb kereskedő csak a beszerzési árat nézi, azt gondolja – hogy nincs ennél fontosabb tényező. A kizárólag ár alapján döntés következményét nem veszik figyelembe. Aztán amikor a beszállító figyelmetlensége miatt a megrendelt termék egy része véletlenül a kocsin maradt, jön az idegeskedés és a magyarázkodás a vevő felé. És feltesszük magunknak a kérdést: „Biztos, hogy a legolcsóbb beszállítót kellett volna választanom?„  

2019. 10. 17. 09:53:02

Manapság az emberek testtartás szempontjából hátránnyal indulnak. Hogy miért? Gondolj csak bele! 

2019. 09. 30. 09:46:45

Ki ne szeretne olyan klinikán dolgozni, ahol jó minőségű eszközök, jól felszerelt termek és magas technológiai tudás van? Viszont sokan nem tehetik meg ezt, hiszen vagy hely szűkében vannak vagy költségvetési korlátokban ütköznek. Ennek ellenére igyekeznek a lehető legjobb ellátást biztosítani betegeik számára. Éppen olyan eszközöket keresel, amikkel a hagyományos kórházi körülményeken kívül – akár saját rendelődben vagy épp a páciens otthonában – is kezelni tudod betegeidet? Mi most mutatunk 5 olyan eszközt, amit érdemes beszerezned akkor, ha hely szűkében vagy!

2019. 06. 28. 12:45:47

Néhány ember számára a fejfájás csak egy stresszesebb nap után jelentkezik, amit például a hosszú ideig tartó hangos zajok okozhatnak. Sokak számára azonban a fejfájás nem csak egy egyszeri kényelmetlenség, hanem rendszeresen jelen lévő probléma.

2019. 03. 05. 15:38:00

Február Amerikában a szív hónapja: ez lehetőséget nyújt arra, hogy növeljük a szívbetegségekkel kapcsolatos tudatosságunkat és segít abban, hogy hogyan tudod a legjobban megelőzni és folyamatosan kontroll alatt tartani ezt a problémát. A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint a szívbetegség a leggyakoribb betegségfajta az USA-ban.

2019. 02. 21. 16:07:23

Ismerős az az érzés, amikor egy gumiszalagos edzés után viszkető kiütés és bőrpír jelenik meg a bőrödön? Veled is előfordult már, hogy gumikesztyű használata vagy egy gumis derekú nadrág felvétele után viszkető érzést éreztél és nem tudtad megmagyarázni, hogy mi lehet az oka?

2019. 02. 04. 15:15:24

Hogyan kapcsolódhatnak a kar sérülések a csípőhöz? Hogyan befolyásolhatja a core izomzat a vállizmok teljesítményét? A testünk tele van dinamikusan kapcsolódó mozgásokkal és ezt a kinetikus láncnak köszönhetjük. A kinetikus lánc elmélet szerint az illeszkedések és test szegmensek hatással vannak egymásra mozgás közben: amikor a testünk egy része mozgásban van, akkor az befolyásolja a szomszédos test szegmenseket egészen a testünk egyik végétől a másikig.

Keresés