Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

5 alapvető eszköz a betegeid kezeléséhez akkor, ha házhoz jársz vagy kis rendelőd van

5 alapvető eszköz a betegeid kezeléséhez akkor, ha házhoz jársz vagy kis rendelőd van

Ki ne szeretne olyan klinikán dolgozni, ahol jó minőségű eszközök, jól felszerelt termek és magas technológiai tudás van? Viszont sokan nem tehetik meg ezt, hiszen vagy hely szűkében vannak vagy költségvetési korlátokban ütköznek. Ennek ellenére igyekeznek a lehető legjobb ellátást biztosítani betegeik számára. Éppen olyan eszközöket keresel, amikkel a hagyományos kórházi körülményeken kívül – akár saját rendelődben vagy épp a páciens otthonában – is kezelni tudod betegeidet? Mi most mutatunk 5 olyan eszközt, amit érdemes beszerezned akkor, ha hely szűkében vagy!

Akár hely szűkében vagy akár a költségvetésed miatt nem engedheted meg magadnak a nagyobb gépek beszerzését, szükséged van olyan alapvető eszközökre, amikkel biztosítani tudod betegeid számára a megfelelő minőségi ellátást, hiszen csak így tudod kiépíteni a megfelelő bizalmat pácienseiddel.  

5 eszköz a páciensek kezeléséhez

1. Elasztikus ellenállás

Az erősítő gyakorlatok a legtöbb kezelési programban alapvető fontosságúak, és valószínűleg nem idegen az a tény sem, hogy bizonyos gyakorlatokat az elasztikus ellenállás segítségével végeznek el. Ha úton vagy, vagy kevés helyed van, akkor nem várhatod el, hogy legyen a kezed ügyében súlyzó, kettlebell vagy más olyan eszköz, amire a kezelések során szükséged lehet. Ekkor jöhet szóba egy olyan eszköz, mint a TheraBand CLX, amely biztosítani képes az elasztikus ellenállást!

Nehéz azt elhinni, hogy egy kis szalag ugyan olyan eredményeket tud nyújtani, mint a hagyományos súlyok, de az adatok nem hazudnak. Tanulmányok kimutatták, hogy az izotóniás ellenállás helyettesítése elasztikus ellenállással ugyanazt a nyomatékot, eredményezi, így magabiztosan használhatod ezt az egyszerű eszközt kezeléseid során. Ezen túl van még néhány ok, ami miatt érdemes alkalmaznod a TheraBand CLX-et:

  • az ára – Az elasztikus ellenállás egy költséghatékony mód neked is és a betegeidnek is arra, hogy az eszközt magatokkal vigyétek például az edzőterembe.
  • a mérete – Az állványokra helyezett súlyzók vagy a nagy gépek helyett, a CLX-et könnyen magaddal tudod vinni hiszen nagyon kis helyen elfér, így könnyen belefér az edzőtáskába, a pénztárcába vagy épp a zsebedbe!
  • a kényelme – Nem kell csomókat kötnöd rajta úgy, mint a hagyományos gumiszalagokon! A TheraBand CLX-en 11 előre kialakított hurok van, ami lehetőséget nyújt arra, hogy különböző gyakorlatokat végezz el az alsó és a felsőtesteden. A CLX segít, hogy az alsó és felsőtestet egyszerre tudd megdolgoztatni

Ne hagyd ki a lehetőséget, szerezd be most a különböző ellenállású CLX-eket --> TheraBand CLX

A CLX szalagok tökéletesen párosulnak kiegészítőkkel is, így az elasztikus ellenállással végzett gyakorlatok még hatékonyabbak és színesebbek lehetnek. Ez a következő ajánláshoz vezet….

2. Ajtórögzítő és Wall Station

Könnyen kezelni tudod a betegeid teljes testét a TheraBand CLX szalagokkal, valamint a TheraBand CLX Wall Station-nel vagy a CLX rögzítővel.

Kis rendelőkbe nagyszerű választás a Wall Station, hiszen könnyen a falra erősíthető, így különböző erősség- és rugalmasságfejlesztő gyakorlatot tudsz elvégeztetni a betegeiddel.  A Wall Station olcsóbb megoldás, mint ha különböző gépeket kellene raktároznod és fenntartanod. Éppen ezért kulcsfontosságú minden olyan ember számára, aki helytakarékosan szeretne elérni eredményeket úgy, hogy közben a hatékonyságot sem áldozza fel.

Ha pedig olyan eszközt keresel, amivel ugyan olyan eredményeket érhetsz el mind a Wall Station-nel, akkor érdemes kipróbálnod a TheraBand CLX rögzítőjét. Ez az eszköz úgy lett kialakítva, hogy a felhasználó ugyan azt az élményt és hatékonyságot kapja, mint ha a Wall Stationt használná. A rögzítőt könnyen lehet rögzíteni, egy ajtóhoz, bordásfalhoz vagy bármilyen szilárd felülethez, így a TheraBand CLX szalagokkal végzett gyakorlatok  olyan tárháza nyílik meg, melyeket rögzítő nélkül nem ismerhettél. Így egy rendelőn kívül is – akár a beteged otthonában – olyan eredményeket tudsz elérni, mintha a rendelőben végeznéd a kezelést.

Ha te is szeretnéd beszerezni a TheraBand Wall Station-t, akkor kattints ide --> TheraBand Wall Station

3. Stabilitás trénerek

Az egyensúlyfejlesztő tréninget többek között alkalmazzák az elesés megelőzésére, az ízületi gyulladás, keresztszalag szakadás, valamint a singcsonti oldalsó ínszalag kezelésére. Nem kell ezt a kezelési módot feladnod csak azért, mert épp nincs hozzá megfelelő eszközöd! Az egyensúly fejlesztése egyszerű feladattál válik a TheraBand stabilitás trénereivel, valamint a TheraBand Rocker és Wobble board segítségével. Ráadásul ezek az eszközök kis helyen elférnek, így a hatékony edzés mellett helyet is spórolhatsz ezekkel az eszközökkel.

Három különféle nehézségi fokozatot kínálnak a stabilitás trénerek, a Rocker és Wobble board pedig lehetővé teszi az edzés előrehaladásának a megfelelő módon való végrehajtását nagyon kevés felszereléssel.

Ami még jobb, hogy a fekete TheraBand stabilitás tréner, a Rocker Board és a Wobble Board felülete lekerekített pontokkal rendelkezik, ezzel biztosítva a szenzoros és motorikus mozgás fejlesztését.

Ne maradj le róla, szerezd be most a számodra legjobb egyensúlyfejlesztő eszközöket! Kínálatunkat itt találod meg --> Egyensúlyfejlesztő eszközeink

4. Biofreeze

Nem számít, hogy épp milyen jellegű sérüléseket kezelsz, vagy hogy milyen gyakorlatokat végeztetsz el a betegeiddel, a páciensek bizonyos fokú fájdalmat minden esetben éreznek, még akkor is, ha a legegyszerűbb gyakorlatokat csinálják éppen.  A kezelést követően még órákig vagy napokig érezhet fájdalmat a beteged a kezelt területen, ezért mindig tarts magadnál egy Biofreeze-t!

Noha a jég hordozható és határozottan olcsóbb, de a Biofreeze bebizonyította, hogy felülmúlja a jég jótékony hatásait és használata lényegesen kényelmesebb, valamint a hatása hosszabb ideig tart mint a jégnek. 

Ráadásul több kutatással bebizonyították, hogy a Biofreeze:

  • Széles körben kezeli az izom és csont fájdalmait. Ha a beteged ízületi fájdalomtól szenved, akkor a Biofreeze professzionális segítséget nyújthat.
  • Jól párosul más klinikai kezeléssel.  A Biofreeze jól integrálható a szakemberek, például a csontkovácsok kezeléseibe azért, hogy fokozzák a kezelés hatékonyságát.
  • Biztonságosan használható a fájdalom enyhítésére a kineziológiai szalag használata közben. Persze, ha a tapasz helyesen van felrakva!

Mivel a Biofreeze kicsi és könnyen szállítható, így te is és a betegeid is könnyen maguknál tudják tartani azért, hogy csökkentsék a fellépő fájdalmat.

Próbáld ki te is a Biofreeze-t, szerezd be most! --> Biofreeze

5. Stretch Strap

Néhány betegnek, akinek mobilitása korlátozott, szüksége lehet egy jó nyújtó eszközre, ami biztosítja az elasztikus ellenállást. Ilyen eszköz például a TheraBand Stretch Strap-je, ami tökéletes megoldás a klinikai és az otthoni programokba. Mérete miatt könnyen magával is tudja vinni a beteged egy-egy utazás során. Ugyanúgy, mint a TheraBand CLX-et, a Stretch Strap-et is hurkos kialakításúra tervezték a kényelem és a fejlődés érdekében.

A szalagon belüli kis rugalmasság nagyfokú nyújtást tesz lehetővé, és olyan dinamikus nyújtásokra is alkalmas, amelyekhez egy partnerre lenne szükséged, hogy elvégezd.

Szerezd be te is a saját Stretch Strap-ed, amit ide kattintva érsz el --> TheraBand Stretch Strap

Legyél te is naprakész, bővítsd folyamatosan a kezelésekhez szükséges eszközeid körét és biztosítsd betegeid számára a lehető legjobb kezelést!

Tartalomhoz tartozó címkék: TheraBand

Keresés