Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

TheraBand

A TheraBandTM márka már több mint 40 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos, azaz progresszív ellenállású gumiszalagok és edzésprogramok létrehozásában. A TheraBand® cég a Hygenic Corporation® cégcsoport tagja. A TheraBandTM először a mozgásterápia területén vált világszerte ismertté az Amerikai Gyógytornászok Szövetsége (APTA) ajánlásával, majd a sport területén is gyorsan felismerték hatékonyságát.

A TheraBand® márkát jellemzi a beige, sárga, piros, zöld, kék, fekete, ezüst és arany színek, amelyek a hetvenes években nyolc eltérő erősségű gumiszalagot jelentette a kezdetekben. Azóta eltelt négy évtized a fejlődés, az innováció, az előre haladás időszaka volt. Megalakult a Thera-Band Academy, amely napjainkban Performance Academy néven is ismert, mely kutatással, fejlesztéssel, tudományos vizsgálatokkal járul hozzá a sporteszközök, rehabilitációs kellékek kialakításához.

A TheraBandTM célja a prémium minőség és szakmaiság garantálása, vagyis a kiegészítők az egészséges életmód szolgálatában állnak. A minőség ezen a területen nemcsak a megfelelő paraméterekkel megáldott alapanyagok használatát, és a precíz kialakítást jelenti, hanem már a tervezés folyamatában jelentkező nagyfokú koncentrációt, melyet hiánytalanul megkövetel a gyártás az alkotótól, ahogy a kelő tudatosságot is, az aprólékos részletek megálmodásánál.

Napjainkra a TheraBandTM portfóliója kibővült, és a gumiszalagokon túl, gumiköteleket , szalag- és kötélhurkokat, latexmentes opciókat, dinamikus ülőpárnákat, egyensúlyozó eszközöket, gimnasztikai és hasadásmentes fitness labdákat, kézerősítő és masszázs eszközöket, egyéb sport specifikus és speciális erősítő és gyógytorna, rehabilitáció eszközet, valamint a forradalmian új CLX Consecutive Loops-t jelenti.

A TheraBand® több, mint csak testmozgást és a sérülések rehabilitációját támogató eszközöket gyártó cég. Termékei újjáépíti a testünkbe vetett bizalmat, visszaadja a mozgás szabadságát, erősíti az elszántságot, fejleszti képességeinket és megerősíti izomzatunkat.

Rendezés:

Keresés