Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

egyensúlyfejlesztés

2021. 04. 15. 10:45:00
Mielőtt belevetnénk magunkat a legnyakatekertebb YouTube videós egyensúly kihívásokba, tisztázzuk a fő fogalmakat és hogy miért is célszerű ezen a területen is fejlesztenünk magunkat, sokan ugyanis nélkülözhetetlen képességként tekintenek az egyensúlyra.
2021. 04. 13. 10:10:00
A funkcionális sporteszközök száma a fitnesz szektorban szinte végeláthatatlan, a sok hobbisportoló kedvére válogathat a rengeteg eszköz között, évente több újdonság is megjelenik a piacon. Könnyű helyzete van a profi, leigazolt versenyzőknek is, akik a teljesítményfokozás céljából fordulnak az új eszközök felé. 
2021. 02. 02. 09:43:00
Nélkülözhetetlen képességként tekintünk egyensúlyunkra, ami életünk során nem állandó és nem egyforma mindenkinél. De hogyan tudjuk feljeszteni egyensúlyunkat és mit tehetünk azért, hogy idősebb korunkra ne romoljon ezen képességünk, mikor érdemes elkezdeni foglalkozni az egyensúly fejlesztésével?
2021. 01. 25. 11:49:00
Az edzésünk során - legyen az otthoni vagy fitness termi - rengeteg eszközzel ismerkedünk meg. Beszélünk a funkcionalitásukról, fogásukról, felhasználhatóságukról és sokszor nézünk utána maguknak a gyakorlatoknak is a megfelelő fórumokon. Ebben a cikkünkben a legalapvetőbb fitness eszközzel foglalkozunk, ez pedig nem más, mint a fitnesz tornaszőnyeg vagy fitnesz matrac.
2020. 10. 15. 11:11:56

A mindennapi életben nagy szükségünk van a jó egyensúlyra és mozgékonyságra, melyek alapvetően meghatározzák a testünk aktivitását. Az egyensúly fejlesztése az élet minden szakaszában fontos szerepet játszik, ezért edzéseid során ennek a területnek a fejlesztésével is érdemes foglalkoznod. Hogyan tudod fejleszteni az egyensúlyod és ebben hogyan segíthetnek az instabil eszközök? Lássuk!

2020. 01. 24. 12:34:31

Talán még soha nem gondolkodtál el rajta, hogy mennyi hétköznapi mozdulathoz van szükséged jó egyensúlyérzékre: a járás, a leülés, a felállás vagy éppen a cipőfűző bekötése sem sikerülhetne nélküle.

2018. 12. 07. 12:18:23

Nyakunkon a tél, és sokak fejében már a síelés, snowboardozás vagy épp a korcsolyázás jár, amelyek közül egyik sem veszélytelen. Egy esés okozta kisebb zúzódás még nem jelent akkora problémát, viszont akár súlyosabb következményei is lehetnek annak, ha nem készülsz fel megfelelően a téli sportolásra.

Keresés