Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mit kínál neked a TheraBand tornaszőnyeg?

2018. 07. 21. 15:25:13
Mit kínál neked a TheraBand tornaszőnyeg?

A tornaszőnyeg kiválasztása, elnézve a piac sokszínűségét nem feltétlenül egyszerű feladat. A prémium minőség az a jellemvonás, mely nem képezheti kompromisszum tárgyát.

A TheraBand pontosan ezt az ars poeticát testesíti meg a termékeiben - nézzük meg, hogy ez mit jelent a szőnyegek világára lefordítva. A PVC-t nélkülöző alapanyag használat olyan pozitívum, mely nehezen felülmúlható. Manapság rengetegen szenvednek bőrirritációtól, érzékenységtől és súlyos esetben allergiától. Az a tény, hogy a szőnyeg egy csepp PVC-t sem tartalmaz óriási előny, mivel így a szenzitivitásra hajlamos tornázni vágyók is bátran, kockázatoktól mentesen alkalmazhatják, akár nap, mint nap. A vízálló felület szintén nem elhanyagolható jellemző. Egyrészt a higiénia oldaláról nézve nagyon is praktikus tulajdonság.

Pillanatok alatt tisztává varázsolható, minimális idő és energia befektetésével. Másrészt izzadékonyság esetén nem kell számolni a negatív és roppantul kellemetlen, érezhető következményekkel. A fekvő és térdelő gyakorlatok elvégzéséhez kiváló alternatíva. De ne gondold, hogy ez csak a kényelemről szól, korántsem. Nem egy mozdulatsor kivitelezéséhez stabilitásra, vagyis a testi épséget garantáló körülményekre van szükség. Amikor például csúszásmentes felület az előnyös egy plank megtartásához, akkor rengeteg múlik azon, hogy milyen szőnyegre teheted le tenyeredet, vagy lábujjaidat.

A tornaszőnyeg paramétereit te határozhatod meg!

A kínálatunkban két egymástól eltérő vastagságú és különböző szélességű modell között választhatsz, hogy végül ténylegesen egy testre szabottan jó döntéssel gazdagíthasd életedet. Ismerd meg TheraBand tornaszőnyegeinket, kattints ide --> TheraBand tornaszőnyegek

 

Tartalomhoz tartozó címkék: TheraBand

Keresés