Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

kezdőknek

kezdőknek

2021. 06. 10. 10:01:00

Végre nyitva vannak az edzőtermek, így talán már benned is megszületett a döntés, hogy ideje lépni és formába lendülni a hosszú kihagyás után. Az otthoni edzéseidet szeretnéd kiegészíteni egy-egy edzőtermi edzéssel vagy teljesen visszatérnél a fitnesstermek világához? Ebben a cikkben segítünk túllendülni a nehéz újrakezdésen!

Olvasási idő: 6 perc

2021. 05. 04. 15:44:00
Kézzelfogható tippek, ha elkezdenéd (vagy újrakezdenéd) a rendszeres sportolást. Egy nemkívánatos sérülés, a sok munka, családi teendők, magánélet vagy szimpla időhiány miatt mostanáig háttérbe szorult az életedben a sportolás? Most viszont szeretnél belevágni a dologba, de bizonytalan vagy az indulást illetően? Ez a cikk segít eloszlatni a kételyeid, egyúttal felkészít a nemkívánatos buktatókra.
 
2021. 04. 22. 10:06:00
A powerband szalagok egyre népszerűbbek, ennek oka, hogy számtalan gyakorlat végezhető ezzel a sporteszközzel edzettségi szinttől függetlenül. Mostani cikkünkben kifejezetten kezdőknek és középhaladóknak szóló gyakorlatokat mutatunk.
2021. 04. 15. 10:45:00
Mielőtt belevetnénk magunkat a legnyakatekertebb YouTube videós egyensúly kihívásokba, tisztázzuk a fő fogalmakat és hogy miért is célszerű ezen a területen is fejlesztenünk magunkat, sokan ugyanis nélkülözhetetlen képességként tekintenek az egyensúlyra.
2021. 03. 16. 12:42:00
Ha az ugrókötélre gondolunk, elsőre sokunkban az általános iskolai élmények élednek újra, pedig ez az egyszerű eszköz remek sportolási alternatívát kínál a fogyni vagy formásodni vágyó felnőttek számára is. Az ugrálókötél számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik és igazán hatékony edzéseket lehet vele végezni, cikkünkben egy komplett 10 perces edzést is mutatunk.
2021. 03. 09. 12:23:00
A gumiszalaggal számtalan gyakorlat végezhető, cikkünkben Szabó Eszter Réka személyi edző segítségével megmutatjuk, hogy milyen edzések is végezhetők a gumiszalaggal. Még csak most ismerkednél a gumiszalaggal? Hetente többször is csinálsz gumiszalagos edzést? Nem számít, hogy milyen szinten vagy. Ebben a cikkünkben 23 otthon is elvégezhető gumiszalagos gyakorlatot ismerhetsz meg. 
2021. 02. 18. 11:21:00
A fitnesz labda vagy fitball napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem hiába: számos pozitív és jótékony tulajdonsággal bírnak. A fitnesz labda egyik legpraktikusabb tulajdonsága, hogy bár nagy helyet foglal, edzés után mégsem kell „elpakolni”, hiszen az íróasztalnál nyugodtan használhatjuk a hagyományos székek helyett.
2021. 02. 16. 13:53:00
A masszázs henger kiemelkedő szerephez tud jutni az otthoni nyújtások során, hogy testünk működése a lehető legoptimálisabb legyen - hangzik az egyszerű válasz. Rendben. Értjük. De miért? Mi az összefüggés, hol a kapcsolat a fájdalom nélküli mozgás, a rugalmas ízületek, komfortos mindennapok és az SMR henger használata között? Mit tesz velünk? Hogyan szolgálja testünket? Mennyire igaz, már-már nélkülözhetetlen szerepkörben tetszeleg? 
2021. 02. 04. 12:34:00
Kényelmes otthon is használhatod? Kis helyen is elfér és az egész testedet átmozgathatod vele? Fellélegezhetsz, igen létezik olyan eszköz, amire az előbb felsoroltak mind érvényesek: ez a mini band szalag. Érdekel, hogy milyen egy mini band edzés? Vajon milyen mini band gyakorlatok vannak?
2021. 01. 28. 11:10:00
A pandémiás időszakban többségünk rákényszerült az otthoni mozgásra, de így sem kell lemondanunk a súlyzós edzésről. A termékkínálat rendkívül széles, válogathatunk a slam ball-ok, wall ball-ok, medicinlabdák, kézisúlyzók (állítható és fix) és bokasúlyok között. Nézzük meg, milyen típusú gyakorlatokhoz tudjuk használni a fent felsorolt eszközöket.

Keresés