Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

haladóknak

haladóknak

2021. 06. 10. 10:01:00

Végre nyitva vannak az edzőtermek, így talán már benned is megszületett a döntés, hogy ideje lépni és formába lendülni a hosszú kihagyás után. Az otthoni edzéseidet szeretnéd kiegészíteni egy-egy edzőtermi edzéssel vagy teljesen visszatérnél a fitnesstermek világához? Ebben a cikkben segítünk túllendülni a nehéz újrakezdésen!

Olvasási idő: 6 perc

2021. 05. 25. 10:07:00

Mi edzők, sokszor szembesülünk vendégeknél és hobbi sportolóknál, hogy a könyöktől kiinduló fájdalom, hogyan gátolja őket az élet különböző területein. A problémát az alkarban található ínak illetve feszítő és hajlító izmok túlerőltetése okozza. Nem kell élsportolónak lenni ahhoz, hogy a tenisz- vagy golfkönyök kialakuljon. De hogyan kezeljük a kialakult problémát? Mit tehetünk a megelőzésért?

Olvasási idő: 6 perc

2021. 04. 28. 10:46:00
A powerband szalag igen sokszínű felhasználási lehetőséget biztosít: gyorsaság és robbanékonyság fejlesztéséhez, súlyzós edzések alternatívájaként, rugalmasság fejlesztésére, dinamikus gyakorlatokhoz, de akár nyújtáshoz is. Mostani cikkünkben kifejezetten középhaladó és haladó gyakorlatokat mutatunk.
2021. 04. 15. 10:45:00
Mielőtt belevetnénk magunkat a legnyakatekertebb YouTube videós egyensúly kihívásokba, tisztázzuk a fő fogalmakat és hogy miért is célszerű ezen a területen is fejlesztenünk magunkat, sokan ugyanis nélkülözhetetlen képességként tekintenek az egyensúlyra.
2021. 04. 13. 10:10:00
A funkcionális sporteszközök száma a fitnesz szektorban szinte végeláthatatlan, a sok hobbisportoló kedvére válogathat a rengeteg eszköz között, évente több újdonság is megjelenik a piacon. Könnyű helyzete van a profi, leigazolt versenyzőknek is, akik a teljesítményfokozás céljából fordulnak az új eszközök felé. 
2021. 03. 16. 12:42:00
Ha az ugrókötélre gondolunk, elsőre sokunkban az általános iskolai élmények élednek újra, pedig ez az egyszerű eszköz remek sportolási alternatívát kínál a fogyni vagy formásodni vágyó felnőttek számára is. Az ugrálókötél számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik és igazán hatékony edzéseket lehet vele végezni, cikkünkben egy komplett 10 perces edzést is mutatunk.
2021. 02. 25. 10:06:52
A step pad említésekor leginkább az aerobic órákra asszociálunk, azonban ennél sokkal szélesebb körben felhasználható az eszköz. A step lépcső funkcióját tekintve legfőképp alátámasztásként lesz mérvadó, így középhaladó és haladó gyakorlatoknál is felhasználhatjuk a nehézségi szint vagy intenzitás emeléséhez, de akár a pandémia okozta monoton edzések felpezsdítésére is.
2021. 02. 18. 11:21:00
A fitnesz labda vagy fitball napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem hiába: számos pozitív és jótékony tulajdonsággal bírnak. A fitnesz labda egyik legpraktikusabb tulajdonsága, hogy bár nagy helyet foglal, edzés után mégsem kell „elpakolni”, hiszen az íróasztalnál nyugodtan használhatjuk a hagyományos székek helyett.
2021. 02. 04. 12:34:00
Kényelmes otthon is használhatod? Kis helyen is elfér és az egész testedet átmozgathatod vele? Fellélegezhetsz, igen létezik olyan eszköz, amire az előbb felsoroltak mind érvényesek: ez a mini band szalag. Érdekel, hogy milyen egy mini band edzés? Vajon milyen mini band gyakorlatok vannak?
2021. 01. 21. 10:11:00
Létezik olyan mozgásforma, aminek gyakorlásával kezdőként vagy versenyzőként is magasabb szintre léphetsz, bármilyen sportot is űzöl? Érezted már úgy, hogy nem bírod az edzéseid monotonitását, esetleg a fejlődés üteme is lelassult vagy stagnál? A COVID-19 vírus okozta intézkedések sajnos nagymértékben korlátozzák a versenyengedéllyel nem rendelkező sportolók lehetőségeit, de jó hírünk van, nem kell lemondanod a céljaid eléréséről. Az agility edzések önmagukban is remek lehetőséget biztosítanak a fejlődéshez szükséges edzéshatás kiváltásához, de a lent felsorolt pliometrikus gyakorlatok keresztedzésként is alkalmazhatók. 

Keresés