Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Így tárold a sporteszközöket profi módon

2024. 01. 16. 15:22:19
Így tárold a sporteszközöket profi módon

Egyes kutatások szerint jelentősen növelni tudja a teljesítményt, ha rend honol körülöttünk. Igaz ez a sporttevékenységekre is. Úgyhogy tárold profi módon a sporteszközöket, hogy mindig tudd, mit hol keress, és hogy amit nem használsz, az is megfelelően legyen tárolva.

Olvasási idő: 4 perc

Sveltus Multifunkció súlytartó állvány

A Sveltus multifunkciós súlytartó állvány tökéletes választás, ha homokzsákok, medicinlabdák, slam ball és wall ball labdák, súlyzók, valamint egyéb funkcionális sporteszközök átlátható és biztonságos tárolásáról van szó. A tervezés során különös figyelmet fordítottak arra, hogy minden polc a megfelelő teherbírással rendelkezzen: 

  • az alsó polc 90 kg-ot, 
  • az alsó polc oldalsó része 50 kg-ot, 
  • a középső polc 70 kg-ot, 
  • a középső polc oldalsó része 40 kg-ot, 
  • míg a felső polc és annak oldalsó része 50, illetve 20 kg-ot képes elbírni. 

Az állvány összterhelhetősége így eléri a 390 kg-ot.

A Sveltus állvány szűkebb helyiségekben is elfér, anélkül, hogy túlzottan dominálná a teret. 25 kg-os súlya pedig biztosítja, hogy stabilan álljon még a legnehezebb súlyok esetén is.

Sveltus Rack Pro súlyzótartó állvány

A Sveltus Rack Pro súlyzótartó állvány minden edzőterem vagy otthoni fitnesz szoba nélkülözhetetlen kelléke. Három polcos kialakításával ez az állvány kiválóan alkalmas súlyzók, kettlebellek és egyéb edzőeszközök átlátható és biztonságos tárolására. A legalsó polc kiemelkedő, 150 kg-os terhelhetőségével a legnehezebb súlyokat is elbírja. 

A Sveltus Rack Pro nem csak a súlyokat, hanem a padlót is védi a csúszásgátló gumirétegnek köszönhetően, amely megakadályozza az esetleges elmozdulást és karcolásokat. 

Sveltus zárható súlyzótartó állvány

Fedezd fel a Sveltus zárható súlyzótartó állványt, amely nem csak a rendet és a biztonságot hozza el az edzőtermekbe vagy otthonra, hanem az esztétikai megjelenést is új szintre emeli. Ez az állvány körülbelül 30-40 db kézi súlyzó tárolására lett tervezve, és egy lakattal zárható kialakítás biztosítja, hogy az eszközeid mindig biztonságban legyenek, akkor is, ha éppen nem tartózkodsz a helyiségben. 

A négy praktikus keréknek köszönhetően az állvány könnyedén mozgatható, így az edzéstér bármely pontjára könnyűszerrel áthelyezheted, ahol éppen szükség van rá.

Sveltus Station Rack súlytartó állvány

A Sveltus Station Rack súlytartó állvány masszív és nagy teherbírású. Minden olyan edzőterem számára elengedhetetlen, ahol a rend és a professzionalizmus a munka része. 

A polcok teherbírása lenyűgöző: a bal és jobb oldali polcok mindegyike 3 x 200 kg-ot képes elbírni, míg a középső rész alsó és középső polcai szintén 200-200 kg terhelhetőséggel rendelkeznek, a felső polc pedig további 50 kg tárolására alkalmas. Az állvány összterhelhetősége így eléri az 1650 kg-ot.

Sveltus Pilates állvány

A Sveltus Pilates állvány minden pilates stúdió számára nélkülözhetetlen kiegészítő, ha a pilates eszközök átlátható és rendszerezett tárolásáról van szó. Ez az állvány kifejezetten a pilates gyakorlatokhoz szükséges eszközök igényeire lett szabva, így tökéletes megoldást nyújt a pilates gyűrűk és labdák számára. 

Az egyik polc kialakítása lehetővé teszi, hogy akár 8 db pilates gyűrűt tárolj egyszerre, míg a másik polc 18 db pilates labda számára kínál helyet, biztosítva ezzel, hogy a különböző méretű és funkciójú eszközök mindig kéznél legyenek az órák során.

Sveltus medicinlabda állvány

A Sveltus medicinlabda állvány a funkcionalitás és a letisztult design tökéletes ötvözete. A kompakt méretek – 50 cm szélesség, 43 cm mélység és 145 cm magasság – ideálisak ahhoz, hogy az állvány könnyedén elférjen még a legkisebb helyeken is. 

Az acélból készült szerkezet nem csak erős és tartós, hanem az 80 kg maximális terhelhetőségével hosszú távon is megbízható társad lesz a medicinlabdák tárolásában.

Sveltus gimnasztikai labda tartó állvány

A Sveltus gimnasztikai labda tartó állvány kifejezetten a gimnasztikai labdák átlátható és praktikus tárolására lett tervezve, lehetővé téve, hogy a labda méretétől függően 12-16 labda is helyet kapjon rajta. 

Az állvány teljes szélessége 275 cm, míg magassága 180 cm, mélysége pedig 70 kg. 

Az acélból készült szerkezet garantálja az állvány hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát. Az állvány összeszerelése egyszerű és felhasználóbarát, így nem igényel szakértelmet vagy különleges eszközöket. 

Sveltus Kettlebell állvány

Ha egy edzőterem vagy fitnesz stúdió tulajdonosa vagy, és szeretnéd a kettlebell eszközeidet rendezetten és biztonságosan tárolni, akkor a Sveltus Kettlebell állvány a tökéletes választás. Ez az állvány kifejezetten a kettlebell súlyok igényeire lett tervezve, így biztosítva, hogy azok mindig rendelkezésre álljanak, miközben az edzőterem rendje és esztétikája is kifogástalan marad.

A Sveltus Kettlebell állvány két polccal rendelkezik, melyek mindegyike gumiréteggel van ellátva, hogy a súlyok ne okozzanak kárt az állványon, és a zajt is csökkentsék, amikor azokat leteszik. Az állvány lábain található csúszásgátló gumiréteg pedig nem csak az állvány stabilitását növeli, hanem a padló védelmét is szolgálja, megakadályozva a karcolásokat és egyéb sérüléseket.

Sveltus szőnyegtartó állvány

A Sveltus szőnyegtartó állvány igazi helytakarékos megoldást kínál minden olyan edzőteremnek, jóga stúdiónak vagy rehabilitációs központnak, ahol a tornaszőnyegek rendszerezett tárolása kiemelt fontosságú. A gurulós kialakításnak köszönhetően az állvány könnyedén mozgatható, így az edzési területet gyorsan és hatékonyan lehet átalakítani. 

Az állványon egyszerre akár 40-60 db tornaszőnyeg is elfér, vastagságtól függően, ami kiválóan alkalmas nagyobb csoportok eszközeinek tárolására is. A tornaszőnyegek felakasztott tárolása megakadályozza a szőnyegek gyűrődését és deformálódását, így hosszabb ideig megőrzik újszerű állapotukat. 

Fali tornaszőnyeg tartó

A fali tornaszőnyeg tartó a rend és a helytakarékosság megtestesítője minden olyan helyiségben, ahol a tornaszőnyegek praktikus tárolása elengedhetetlen. Ez a falra szerelhető akasztórendszer nemcsak hogy helyet spórol meg a teremben, de a felakasztott tárolásnak köszönhetően a szőnyegek is megőrzik eredeti formájukat, elkerülve a gyűrődéseket és a deformálódást, amelyek az elhanyagolt tárolás során gyakran előfordulnak.

A tartó teljes szélessége 66 cm, ami ideális méret a legtöbb tornaterem falán való elhelyezéshez. 

A rend és a stílus sosem volt még ennyire elérhető közelségben. Vásárolj állványt sporteszközeidnek, és emeld új szintre a praktikumot és a funkcionalitást!

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le a videós tartalmakról sem! És kövess minket a Facebook-on is, ahol rendszeresen megosztunk további hasznos tippeket!

Érdekelnek a cikkben termékek, de bizonytalan vagy, akkor segítünk! Látogass el budapesti márkaboltunkba, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között. Minden raktáron lévő terméket ki tudsz próbálni, kollégáink pedig szakmai segítséget nyújtanak neked a választásban.

Címünk: Thera-Team MÁRKABOLT, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 4. (Google maps link)
Telefon: 
+3630474-605

Olvasnál még a témában? Összegyűjtöttük korábbi cikkeinket:

 

Keresés