Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Miért jó a kineziológiai tape?

2018. 06. 14. 16:00:00
Miért jó a kineziológiai tape? Húzódás, gerincfájdalom, ízületi probléma, gyulladt ízületek, meggyengült izmok, rossz nyirokkeringés? Valamelyik probléma a te életedet is megkeseríti? Nem kell rögtön gyógyszerhez nyúlnod, próbáld ki az utóbbi évek nagy slágerét, a kineziológiai tapaszokat, melyekkel az összes említett probléma orvosolható!

TheraBand kineziológiai tape akár forradalmárnak is tekinthető, hiszen innovatív technológiával készül, s éppen ezért egyedülálló a tapaszok piacán.

A speciális mintázattal ellátott tapen gyakorlatilag egy felhelyezési útmutató található, aminek köszönhetően egyszerűen és könnyen követhető a tapasz nyúlása. Hatszög formák segítenek abban, hogy problémáktól mentesen felhelyezhesd a tapaszt. Mind 25, mind 50%-os nyújtás esetén kiváló útmutatást biztosítanak a mintázatok. Ezt az egyeduralkodó ragasztási technikát egy olyan vállalat fejlesztette ki, mely már száz éve a sportorvosi termékek területén tevékenykedik, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja sikeresen. Az, azonban csak a jéghegy csúcsa, hogy a tape kihívások nélkül felhelyezhető.

Pozitív élettani hatásai mutatják meg valódi értékét. A tapasz csökkenti a fájdalmat, hiszen tökéletes stabilitást biztosít az izmoknak és az ízületeknek. Az egyszerű és pontos alkalmazásnak köszönhetően gyorsan kifejti pozitív hatásait. Használata még a kezdő tape-zők számára is pofonegyszerű.. A kicsit több, mint 2% spandex és több, mint 97% pamut alapanyagú tapasz vízálló és légáteresztő. A csomagolásban természetesen nyújtás nélküli állapotában találhatod meg, így az alkalmazás részleteit te alakíthatod ki. Döbbenetes tény, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy akár öt napon keresztül is fennmaradhat a tape kifejtve jótékony hatásait.

A kineziológiai tape divatja ragadós

Nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek a technika, hiszen a tapasz valóban rengeteget segíthet az akutan jelentkező bántalmakon. A TheraBand nyolc különböző színárnyalatú típust kínál a számodra, hogy garantáltan rátalálhass a személyiségedhez passzoló darabra.

A kineziológiai tapasz egy sokoldalú eszköz, így neked sem árt, ha tartasz egyet otthon, hogy könnyen és gyorsan kezelni tudd a kialakult problémát! Itt találod meg a kínálatunkban található darabokat ---> TheraBand kineziológiai tapasz

Tartalomhoz tartozó címkék: kineziológiai tape

Keresés