Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gyakorlat

gyakorlat

2021. 01. 14. 09:37:00
Amikor medicinlabdáról esik szó, mindenki szeme előtt az iskolai tesiórák jellegzetes barna színű, bőr borítású labdája jelenik meg. Emlékszünk még arra, hogy milyen feladatokat kellett csinálnunk vele? Emlékszünk még arra is, hogy állandóan kicsúszott a kezünkből és a nem igazán tónusos törzsizmokkal dobtuk-kaptuk a labdákat?
2021. 01. 11. 11:00:00
Mint tudjuk megannyi lehetőségünk van feszesítésre, izomtömeg növelésre, erőfejlesztésre konditermi és otthoni körülmények között is. Jellemzően azonban - a felhasznált eszközök vonatkozásában - mégis megragadunk a kézi súlyzók, tárcsák, edzőtermi gépek szentségében és igen nehezen nyitunk alternatív edzésmódok, vagyis inkább alternatív eszközök felé.
2021. 01. 07. 12:16:00
A kettlebell melyet girja vagy harangsúly néven is ismerhetsz, tulajdonképpen egy fogantyúval ellátott golyóhoz hasonlító, harang alakú súlyzó. A kettlebell súlyzók a testedzés egyik legintenzívebb formáját teszik lehetővé, így zsírégetésben verhetetlenek! Gyakorlatilag bármilyen testmozgáshoz használható legyen szó fitneszről, erőnléti edzésről, testépítésről vagy csak egy egyszerű bemelegítésről. De hogyan használjuk az élsportban?
2020. 11. 17. 00:00:00

Sokszor, sokak fejében ott akad el az otthon edzés, hogy azt gondolják, nem lehet elég hatékony, nem alkalmas igazi alakformálásra, unalmas, egyhangú, a határterhelést még hírből sem “ismeri”. Nos ezen emberek számára van egy rossz hírem! Igenis lehet fejlődést, feszes szép izomzatot “generálni” otthon a nappalink szőnyegén edzve is méghozzá változatos edzéssel sőt, a progresszív terhelést is szem előtt tartva. De hogyan? 

2020. 11. 12. 15:04:00

A vállízület fájdalma napjainkban a derékfájást követő leggyakrabban előforduló mozgásszervi eredetű panasz. Gyakran okoz tartós funkciókárosodást, mozgáskorlátozottságot, illetve gyakoriságának és a hosszas rehabilitációnak köszönhetően nagy terhet ró az egészségügyi ellátórendszerre is.

2020. 11. 06. 11:00:00

Az online tér tágulásával, a technika fejlődésével egyre inkább teret hódít napjainkban az otthon edzés, mely lássuk be számtalan előnye mellett kihívásokat is tartalmaz! Hogyan tegyük tényleg hatékonnyá, változatossá, hosszú távon élvezhetővé az otthoni tornát? Van erre egy tippünk, mégpedig egy eszköz, a pilates labda vagy másnéven soft ball formájában. 

2020. 10. 15. 11:11:56

A mindennapi életben nagy szükségünk van a jó egyensúlyra és mozgékonyságra, melyek alapvetően meghatározzák a testünk aktivitását. Az egyensúly fejlesztése az élet minden szakaszában fontos szerepet játszik, ezért edzéseid során ennek a területnek a fejlesztésével is érdemes foglalkoznod. Hogyan tudod fejleszteni az egyensúlyod és ebben hogyan segíthetnek az instabil eszközök? Lássuk!

2020. 08. 27. 11:05:40

Kezdőként a súlyzós edzések gondolata is nagy kihívást jelenthet számodra és elveszve érezheted magad a súlyzók világában. Nem tudod, melyik súlyhoz nyúlj, melyiket válaszd, milyen gyakorlatokat végezz el vele. Azért, hogy könnyebben eligazodj a kézi súlyzók világában most segítséget nyújtunk neked az eszköz kiválasztásában és mutatunk 6 olyan gyakorlatot is, amit könnyen beépíthetsz edzéstervedbe, ha kezdőként vágsz bele a kézi súlyzós edzésekbe!

2020. 08. 12. 09:38:04

A súlyzós edzés az egyik legnépszerűbb edzőtermi edzésforma, ám nem szükséges edzőterembe menned ahhoz, hogy te is hódolj a kézi súlyzós edzések iránt érzett szenvedélyednek!  Az otthonodban is izzasztó és kihívásokkal teli kézi súlyzós edzéseket tudsz elvégezni. Ehhez csupán néhány jó gyakorlatra, egy pár kézi súlyzóra és a kitartásodra van szükséged! Az utóbbi szempont már megvan, de nem tudod, hogy milyen kézi súlyzós gyakorlatokkal formálhatod az alakodat? Mi segítünk és mutatunk neked 10 gyakorlatot, amit ha rendszeresen, néhány körben végig csinálsz, akkor látványos eredményeket érhetsz el!

2020. 07. 30. 10:07:41

A gimnasztikai labda vagy más néven fitness labda vagy fittball, egy izgalmas kiegészítő, mely nem hiányozhat az otthoni edzéseidből sem. Sokoldalú eszköz, hiszen amellett, hogy a rajta való üléssel hatékonyan veheted fel a harcot az ülés okozta hátfájdalmakkal szemben, használatával számos jól ismert gyakorlatot tehetsz kihívásokkal telibbé és változatosabbá! Hogyan tudod formálni az alakod ezzel az egyetlen eszközzel? Megmutatjuk!

Keresés