Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gumiszalag

gumiszalag

2020. 11. 17. 00:00:00

Sokszor, sokak fejében ott akad el az otthon edzés, hogy azt gondolják, nem lehet elég hatékony, nem alkalmas igazi alakformálásra, unalmas, egyhangú, a határterhelést még hírből sem “ismeri”. Nos ezen emberek számára van egy rossz hírem! Igenis lehet fejlődést, feszes szép izomzatot “generálni” otthon a nappalink szőnyegén edzve is méghozzá változatos edzéssel sőt, a progresszív terhelést is szem előtt tartva. De hogyan? 

2020. 07. 16. 10:00:30

Rendszeresen sportolsz vagy épp a nyárra lendültél formába, de úgy érzed, hogy a nyaralás ezt kapásból veszélybe is sodorja? Nem így van! Nyaralás alatt is formában maradhatsz anélkül, hogy le kéne mondanod az élet élvezetéről. Tervezz tudatosan és a futócipőd mellett vigyél magaddal néhány olyan hatékony, kis helyen elférő sporteszközt is, amiknek használatával átmozgathatod a tested. Így nyaralás után könnyebben visszatérhetsz a mindennapi edzések világába!

2020. 05. 13. 13:53:10

Most még inkább kerülnéd az edzőtermeket, de nem hagynád veszni az eddigi eredményeidet, melyeket az otthoni edzéssel értél el? Nehezen találod meg a megfelelő sporteszközöket és sokszor azon kapod magad, hogy nincs elég motivációd az otthoni edzésekhez? Ráadásul sokszor elkezdted már az otthoni edzéseket, de még soha nem sikerült rendszeressé tenni a mindennapjaidba? Akkor most jó helyen jársz!

2020. 05. 13. 13:15:36

Mielőtt kénytelen voltál házi karanténba vonulni a koronavírus miatt, te is többet mozogtál, igaz? Mindegy, hogy ez konditermi edzést, gyakori kirándulást vagy szimplán csak a mindennapi teendők miatti fel-alá mászkálást jelentette a városban, ezek most a háttérbe szorultak. Emiatt viszont te is azon kaphatod magad, hogy néha napi pár száz lépésnél többet meg sem tettél. Ez viszont hosszú távon nem túl egészséges.

2020. 04. 21. 09:32:45

Ki mondta, hogy a négy fal között nem őrizheted meg az erőnlétedet és nem formálhatod az alakodat? Segítünk, hogy otthon is formában maradj!

2020. 04. 16. 11:47:44

Nemcsak testi, de lelki egészségünk érdekében is fontos, hogy a karantén ideje alatt is mozogjunk. Ahhoz, hogy hatékonyan formálhasd az alakod ez idő alatt is, készítettünk neked egy 2 részes sorozatot, melyben olyan gyakorlat ötleteket találsz, amikkel színesítheted és hatékonnyá teheted az otthoni edzésprogramod! A sorozat első részében olyan alsótestet megdolgoztató gyakorlatokat hoztunk, amiket akár a nappalid kellős közepén is könnyen el tudsz végezni!

2020. 03. 25. 12:08:38

Ha most kerülöd a termeket, de az edzéssel sem szeretnél leállni, akkor próbáld ki az otthoni edzést! Hiszen a kitartásodon, egy jó edzésterven és néhány szuper zenén kívül már csak pár sporteszközre van szükséged ahhoz, hogy hatékony és változatos edzéseket tudj összeállítani magadnak!

2020. 03. 17. 11:15:02
Ismered a gumiszalagot? Tudod mitől egyedülálló a TheraBand gumiszalag?
Biztos Te is hallottál már a gumiszalagról és a gumiszalagos edzésről. Most bemutatjuk neked, hogy mennyi mindent lehet kihozni ebből az apró fitness eszközből.
2019. 05. 15. 09:46:06

A leggyakoribb hiba, amit az emberek nagy része futás közben elkövet az az, hogy nem tartják a vállukat, hátukat, karjukat, vagyis az egész felsőtestüket ideális pozícióban.

2019. 02. 21. 16:07:23

Ismerős az az érzés, amikor egy gumiszalagos edzés után viszkető kiütés és bőrpír jelenik meg a bőrödön? Veled is előfordult már, hogy gumikesztyű használata vagy egy gumis derekú nadrág felvétele után viszkető érzést éreztél és nem tudtad megmagyarázni, hogy mi lehet az oka?

Keresés