Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Varga Viola DINAMIKUS MANUÁLTERÁPIA A MYOFASCIÁLIS RENDSZER VIZSGÁLATA ÉS KEZELÉSE című könyv

Ár:
9.000 Ft (8.571 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 76000
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 90
Várható szállítás: 2019. június 03.
Menny.:db

Részletes ismertető

A könyv első fejezeteiben a myofasciális rendszerrel foglalkozó módszereket mutatja be. Ezután testtájanként veszi sorra az egyes izmokat az anatómia, a funkció, a legjellemzőbb diszfunkciók és tesztek, valamint a triggerpontok, a kisugárzási területek és a terápiás lehetőségek ismertetésével. A könyv 336 oldal, több száz színes rajzot és fotót tartalmaz.

Ajánljuk azon manuálterapeuták, gyógytornászok, orvosok és masszőrök számára, akik a lágyrészkezelési repertoárjukat szeretnék bővíteni a könyvben felvonultatott módszerekkel (triggerpont-terápia, myofasciális release, izomenergia-technikák).

"Az olvasó kezében tartott munka a manuálterápia-képzésnek igen jól sikerült tankönyve. Pontos funkcionális anatómiai háttérre épülve, érthető módon, igen részletesen magyarázza a myofascialis rendszer vizsgálatának módját és az alkalmazható kezelési módszereket. A könyv felépítésének logikája kiválónak mondható, lépésről lépésre, az általános megfogalmazásoktól az igen részletes felé haladva fejti ki mondanivalóját. Ennek során érthető módon magyarázza a myofascialis rendszer alapjait, leírja a testtartás megfigyelésének, elemzésének módszerét, illetve elemzi a különféle mozgássztereotípiákat. A kezelési módszerek általános ismertetése után a testtájankénti részletes leírás következik. Mindezt szép anatómiai ábrákkal, jól megkomponált, igen leíró képekkel és értékes irodalmi hivatkozások felhasználásával teszi a szerző."

Prof. Dr. Szendrői Miklós

egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika igazgatója 

Keresés