Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ülj aktívan, óvd a hátad egészségét!

2018. 08. 10. 14:40:00
Ülj aktívan, óvd a hátad egészségét!

A mai társadalomban mindannyian sok időt töltünk ülve. Akár otthon, akár az irodában vagy akár szabadságon vagyunk, gyakran találjuk magunkat ülő pozícióban. Mi lenne, ha ezek az időszakok felhasználhatóak lennének a gerinc egészségének és jólétének javítására? A dinamikus ülőpárna képes erre!

Úgy tervezték a dinamikus ülőpárnát, hogy segítsen a hátproblémák megelőzésében, hiszen az aktív ülés ideális megoldás a gerinc körüli izmok hatékony erősítésére, nagyon kevés erőfeszítéssel. Ennek érdekében olyan ülőpárnákat fejlesztettek ki, amelyek magában foglalják többek között a levegővel töltött ülőrészeket, amelyek többek között a mélyizmok edzését támogatja, és tovább fejlesztik a test egyensúlyát is.

Erős hátizmok feltétlenül szükségesek

Szinte egyetlen más izomcsoport sem olyan fontos, mint a hát és a core izmok. Ezek az izomcsoportok felelősek a gerinc stabilitásáért és rugalmasságáért, és segítenek abban, hogy az álló egészséges testtartás fenntartható legyen. A rossz testtartás és az elégtelen edzettség miatt sok ember hátfájdalomtól szenved, ami az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud munkába, iskolába járni. A jól fejlett izmok és az egészséges mobilitás ezen a területen segíthet a feszültség és a fájdalom megelőzésében.

Minimális erőfeszítés, nagy hatás

Sokunknak nincs elegendő ideje a munka után történő edzésre, sőt, sokunknak problémás a fizikai tevékenység végzése, mert elfáradunk a munkahelyen. A dinamikus ülőpárna ebben segíthet, hiszen az üléssel eltöltött idő alatt is végezhetsz velük hátizom erősítő gyakorlatokat. A dinamikus ülőpárnán ülve folyamatosan mozogsz, ami azt jelenti, hogy egyensúlyozó mozgásokat végzel, ami az izomfeszültséget oldja és a relaxálják azokat.

Szakértői vélemény

Független tudományos és orvosi szakértők is alátámasztották az állítható levegővel telt dinamikus ülőpárna az egészséges testtartásra gyakorolt pozitív hatását. Azonban nem csak az orvosok, hanem a felhasználók is megerősítik a jótékony előnyeit. A dinamikus ülőpárnák funkcionális alakjának és dinamikus adaptációjának köszönhetően megakadályozhatóak a hátproblémák.

Az aktív ülés fogalma azt jelenti, hogy a törzs stabilizáló izmai aktiválódnak, így elkerülhetőek a hosszú ideig tartó ülés által okozott egészségügyi problémák.

Vásárolj dinamikus ülőpárnát webshopunkban, vagy gyere be márkaboltunkba, ahol az összes párnát kipróbálhatod!

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség

Keresés