Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

TheraBand CLX, a rugalmas ellenállás új dimenziója

2018. 04. 06. 12:00:00
TheraBand CLX, a rugalmas ellenállás új dimenziója

TheraBand CLX soha nem várt magaslatokig repíti mindazokat, akik a rugalmas ellenállásban rejlő pozitívumokat a saját bőrükön kívánják megtapasztalni.

A sokoldalú fogást, rögzítést lehetővé tevő kellék a test bármely részén biztonsággal és eredményesen alkalmazható. Vagyis forradalmian új technikával végezhetsz egyszerre alsó- és felsőtestre vonatkozó gyakorlatokat. Az izomzatodat komplexen dolgoztathatod, aminek már órákkal később garantáltan érezni fogod az utóhatását. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a határtalan lehetőségek világa csak egy lépésre van tőled. Az eszköz alkalmazása nemcsak roppant egyszerű, hanem kifejezetten inspiráló. Ez a tény nagyon előnyös az edzők oldaláról nézve is, hiszen úgy tudják motiválni a vendégeiket, hogy számukra is új lendületet ad a termék sokoldalú használhatósága. Nem véletlen, hogy a sportspecifikus edzésekbe is könnyedén, akadálytalanul integrálható. A funkcionális tréning új lendületet nyerhet általa, hiszen a professzionális kialakításnak köszönhetően gyakorlatsorozatok százait lehet felfrissíteni, megújítani, új köntösbe bújtatni. Sőt. Eddig még keveset látott mozdulatok is előtérbe kerülhetnek. A preventív szemléletű teljesítmény fokozásához kiváló alternatíva az élsportban, ami óriási hangsúlyt élvez, mivel a motiváltság mértéke egyenesen arányos az elért eredmények minőségével. Ott, ahol a kiégés veszélye hatványozott még fontosabb a folyamatos, töretlen megerősítés!

A TheraBand CLX a rehabilitációban is verhetetlen!

A fentiekből láthatod, hogy hétköznapi edzésekhez, vagy élsportoláshoz tökéletes a TheraBand fejlesztette kellék, ám a rehabilitáció területét sem érdemes kihagyni a felsorolásból. Ugyanis az innovatív technológia felgyorsíthatja és eredményesebbé teheti a regeneráció folyamatát.

Ha te is szeretnéd bővíteni otthoni edző készleted, egy TheraBand CLX-el, akkor kattints ide és böngéssz kínálatunkban ---> TheraBand CLX

Keresés