Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tájékoztató a koronavírus (COVID-19) járvánnyal kapcsolatban

A Thera-Team Kft-nél már 2020. január eleje óta kiemelt figyelemmel kísértük a 2019. év végén Kínából elindult járványt, ezért az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket.

Kedves Vásárlóink!

Ahogy eddig, a későbbiekben is kollégáink és partnereink biztonsága a legfontosabb számunkra. A zavartalan és biztonságos működés érdekében azonnali hatállyal megtettük a szükséges teendőket a kormányrendeleteket és a megelőző intézkedéseket figyelembe véve. Kollégáinkat folyamatosan tájékoztatjuk a kialakult helyzetről. 

Szeretnénk tájékoztatni partnereinket és vásárlóinkat arról, hogy a kialakult járvány helyzetben cégünknél és webshopunkban jelenleg is a normál üzletmenet van érvényben. 

Webáruházunk zavartalanul működik, raktáron lévő termékink valóban raktáron vannak, így megrendelésedet a GLS futárszolgálat 1-2 napon belül kiszállítja.

Ügyfélszolgálatunk továbbra is elérhető telefonon és emailben, hétfőtől péntekig 8-16 óra között.

2021.03.08-tól a kormány rendelet alapján márkboltunk ZÁRVA tart, így webshopos rendeléseknél a személyes átvételre illetve rendelés leadása nélküli személyes vásárlása nincs lehetőség. 

2020.09.21-től a  431/2020. (IX. 18.) Kormány rendet alapján a maszk viselése kötelező márkaboltunkban, úgy hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

2020.09.21-től márkaboltunkba kizárólag maszkban lehet belépni, a kendő és a sál - nem megfelelő. 

2021.04.19-től márkaboltunkban egyidőban maximus 1 vásárló tartózkodhat a Kormány 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelete alapján.

2021.07.05-től márkaboltunkban sem kötelező a maszk viselése a hatályos jogszabályok alapján.

A koronavírussal kapcsolatban cégünk az alábbi óvintézkedéseket vezette be:

  • A Thera-Team Kft. márkaboltjában a kilincseket, a közösen használt eszközöket és helyiségeket lehetőség szerint MINDEN VÁSÁRLÓ után, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT fertőtlenítjük
  • Kollégáinknak MINDEN készpénzzel való érintkezés után KÖTELEZŐ kézmosás 
  • A márkaboltban használt bankkártya terminált MINDEN VÁSÁRLÓ után, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT fertőtlenítjük
  • Az időjárási körülmények függvényében a lehető leggyakrabban, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT szellőztetéssel gondoskodunk a friss levegőről
  • Ügyfélszolgálatunkon, az irodákban és mosdókban kézfertőtlenítő folyadék használata kötelező

A Thera-Team Kft. továbbiakban is zavartalanul működik a személyes és a webshopos rendelés, valamint a kiszállítások is. 

Cégünk számára kiemelten fontos kollégáink, partnereink és vásárlóink biztonsága, ezért a háttérben folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbb és legjobb segítséget nyújtsuk számukra a kialakult helyzetben.

Üdvözlettel:

A Thera-Team csapat és Dobos Gyula ügyvezető igazgató

Frissítve: 2021.07.05.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: covid

Keresés