Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tájékoztató a koronavírus (COVID-19) járvánnyal kapcsolatban

A Thera-Team Kft-nél már 2020. január eleje óta kiemelt figyelemmel kísértük a 2019. év végén Kínából elindult járványt, ezért az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket.

Ahogy eddig, a későbbiekben is kollégáink és partnereink biztonsága a legfontosabb számunkra. A zavartalan és biztonságos működés érdekében azonnali hatállyal megtettük a szükséges teendőket a kormányrendeleteket és a megelőző intézkedéseket figyelembe véve. Kollégáinkat folyamatosan tájékoztatjuk a kialakult helyzetről. 

Szeretnénk tájékoztatni partnereinket és vásárlóinkat arról, hogy a kialakult járvány helyzetben cégünknél és webshopunkban jelenleg is a normál üzletmenet van érvényben. 

2020.04.27-től márkaboltunkban a maszk vagy az arcot eltakaró kendő (vagy sál) viselése kötelező a  211/2020. (V. 16.) Kormány rendelet alapján. 

A koronavírussal kapcsolatban cégünk az alábbi óvintézkedéseket vezette be:

  • A Thera-Team Kft. márkaboltjában a kilincseket, a közösen használt eszközöket és helyiségeket lehetőség szerint MINDEN VÁSÁRLÓ után, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT fertőtlenítjük
  • Kollégáinknak MINDEN készpénzzel való érintkezés után KÖTELEZŐ kézmosás 
  • A márkaboltban használt bankkártya terminált MINDEN VÁSÁRLÓ után, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT fertőtlenítjük
  • Az időjárási körülmények függvényében a lehető leggyakrabban, de legkésőbb ÓRÁNKÉNT szellőztetéssel gondoskodunk a friss levegőről
  • Ügyfélszolgálatunkon, az irodákban és mosdókban kézfertőtlenítő folyadék használata kötelező

A Thera-Team Kft. továbbiakban is zavartalanul működik a személyes és a webshopos rendelés, valamint a kiszállítások is. 

Cégünk számára kiemelten fontos kollégáink, partnereink és vásárlóink biztonsága, ezért a háttérben folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbb és legjobb segítséget nyújtsuk számukra a kialakult helyzetben.

Üdvözlettel:

A Thera-Team csapat és Dobos Gyula ügyvezető igazgató

Frissítve: 2020.05.18.

 

 

 

Keresés