Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

smr henger

smr henger

2021. 02. 16. 13:53:00
A masszázs henger kiemelkedő szerephez tud jutni az otthoni nyújtások során, hogy testünk működése a lehető legoptimálisabb legyen - hangzik az egyszerű válasz. Rendben. Értjük. De miért? Mi az összefüggés, hol a kapcsolat a fájdalom nélküli mozgás, a rugalmas ízületek, komfortos mindennapok és az SMR henger használata között? Mit tesz velünk? Hogyan szolgálja testünket? Mennyire igaz, már-már nélkülözhetetlen szerepkörben tetszeleg? 
2020. 02. 14. 10:30:06
A masszírozó hengerek manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Ez nem is csoda, hiszen használatával számtalan izom problémától szabadulhatsz meg, így például kiválóan alkalmas az izomláz enyhítésére, az izmok bemelegítésére vagy épp nyújtására. Most mutatunk neked 5 olyan gyakorlatot, amit edzés előtt és 4 olyan gyakorlatot, amit edzés után tudsz elvégezni azért, hogy támogasd izomzatodat!
2019. 10. 16. 10:54:50

Évszaktól függetlenül, évről-évre egyre többen éreznek vágyat az iránt, hogy tegyenek valamit az egészségük érdekében. A megfelelő táplálkozáson túl a testmozgás is nagyon fontos, hiszen ha nem dolgoztatjuk meg eléggé izmainkat, akkor elveszíthetjük testünk erejét, állóképességünk csökkenhet és idővel mozgásszervi és érrendszeri panaszok is jelentkezhetnek. Éppen ezért fontos a testmozgást, testedzést is beépíteni a napi rutinunkba.

2019. 06. 07. 13:17:25

Sportolsz, ülő- vagy álló munkát végzel és folyamatosan szenvedsz a feszülő izmok miatt? A probléma megoldására és a feszes izmok okozta fájdalom enyhítését egy egyszerű eszköz lehet a megoldás.

2019. 06. 05. 12:08:27

Az SMR henger kifejezéssel már biztosan te is találkoztál, különösen akkor, ha valamilyen mozgásformát végzel akár verseny-, akár hobbi szinten. Azt azonban, hogy pontosan mi is ez, és mire használható már kevesebben tudják és még kevesebb azoknak a száma, akik rendszeresen használják is ezt az eszközt.

Keresés