Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Otthonra ajánljuk

A koronavírus járvánnyal miatt sok ember munkaformája megváltozott, számos cég vezette be az otthoni munkavégzés, azaz a home office lehetőségét. A kialakult helyzetben pedig az eddig megszokott edzés formákra is korlátozottan van csak mód, így sokan választják az otthoni tornát. 

Összegyűjtöttük azon termékeinket egy-egy kategóriába, amiket kifejezetten az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban ajánlunk azoknak, akik ebben az időszakban otthonról dolgoznak - de azt egészségesen szeretnék megtenni, különösen szeretnének figyelni gerincük megóvására az otthoni munkavégzés során. Ezeket a termékeket a HOME OFFICE kategóriánkban találod!

Legnépszerűbb torna és edzés eszközeinket válogattuk össze az OTTHONI TORNA kategóriába, ahol mindenki megtalálhatja az edzettségének megfelelő termékeket, ahhoz, hogy egy ilyen időszakban is tudjon sportolni. 

Szeretnénk tájékoztatni partnereinket és vásárlóinkat arról, hogy a kialakult járvány helyzetben cégünknél és webshopunkban jelenleg is a normál üzletmenet van érvényben. 

Cégünk állandóan frissülő tájékoztatóját a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, az alábbi linken olvashatod el!

Rendezés:

Keresés