Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

otthoni torna

2021. 01. 11. 11:00:00
Mint tudjuk megannyi lehetőségünk van feszesítésre, izomtömeg növelésre, erőfejlesztésre konditermi és otthoni körülmények között is. Jellemzően azonban - a felhasznált eszközök vonatkozásában - mégis megragadunk a kézi súlyzók, tárcsák, edzőtermi gépek szentségében és igen nehezen nyitunk alternatív edzésmódok, vagyis inkább alternatív eszközök felé.
2020. 12. 22. 11:11:00
Az ízületvédelem munkánk egyik kiemelt része, ami során felhívjuk a figyelmet a mozgások helyes kivitelezésére. Célja, hogy megtanítsuk az ízületeinknek és izmainknak a megfelelő terhelését. Mindezek mögött komoly biomechanikai tudás rejlik, ezért is emeljük ki minden alkalommal, hogy az edzés / terápia megkezdése előtt érdemes gyógytornásszal konzultálni, hogy ezeket a nüánsznyinak tűnő, de annál lényegesebb dolgokat át lehessen beszélni egyénre szabottan. 
2020. 11. 17. 00:00:00

Sokszor, sokak fejében ott akad el az otthon edzés, hogy azt gondolják, nem lehet elég hatékony, nem alkalmas igazi alakformálásra, unalmas, egyhangú, a határterhelést még hírből sem “ismeri”. Nos ezen emberek számára van egy rossz hírem! Igenis lehet fejlődést, feszes szép izomzatot “generálni” otthon a nappalink szőnyegén edzve is méghozzá változatos edzéssel sőt, a progresszív terhelést is szem előtt tartva. De hogyan? 

2020. 11. 06. 11:00:00

Az online tér tágulásával, a technika fejlődésével egyre inkább teret hódít napjainkban az otthon edzés, mely lássuk be számtalan előnye mellett kihívásokat is tartalmaz! Hogyan tegyük tényleg hatékonnyá, változatossá, hosszú távon élvezhetővé az otthoni tornát? Van erre egy tippünk, mégpedig egy eszköz, a pilates labda vagy másnéven soft ball formájában. 

2020. 10. 22. 10:42:01

A kettlebell vagy más néven girja, első ránézésre egy furcsa fogantyúval ellátott, harang alakú gömbsúly, mely rengeteg lehetőséget rejt magában különleges kialakítása miatt. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az edzésforma, mert hatékonysága szinte megkérdőjelezhetetlen. Te is belevágnál a kettlebelles edzésekbe, de még az alap gyakorlatokat sem ismered? Akkor most jó helyen jársz, hiszen mi most mutatunk neked 7 olyan gyakorlatot, amit mindenképp ismerned kell, ha kettlebellel edzel!

2020. 10. 15. 11:11:56

A mindennapi életben nagy szükségünk van a jó egyensúlyra és mozgékonyságra, melyek alapvetően meghatározzák a testünk aktivitását. Az egyensúly fejlesztése az élet minden szakaszában fontos szerepet játszik, ezért edzéseid során ennek a területnek a fejlesztésével is érdemes foglalkoznod. Hogyan tudod fejleszteni az egyensúlyod és ebben hogyan segíthetnek az instabil eszközök? Lássuk!

2020. 10. 01. 11:35:14

Sok edzéstervben szerepel a core izomzat edzése és fejlesztése, azonban sokan nem is tudják, hogy mit is takar a „core izom” kifejezés és miért érdemes erősíteni ezt a területet. Te is elvesztél kicsit a core izmok világában és szeretnéd bővíteni a tudásod ezen a területen? Most segítünk, hogy pontosan mit is fed le ez a gyűjtőnév, illetve mutatunk 8 olyan gyakorlatot, amivel te magad, az otthonodban is hatékonyan erősítheted és fejlesztheted a core izmaidat. Fedezd fel a core izmok világát, vágj bele most!

2020. 09. 17. 12:22:13

Nem megfelelő táplálkozás, túledzés, a pihenőnap kihagyása – ez még csak néhány abból a számtalan hibából, melyet kezdőként elkövethetsz akkor, ha rendszeres edzésre adod a fejed. Azért, hogy a jövőben tudatosan oda tudj figyelni ezeknek a hibáknak az elkerülésére, érdemes megismerned azt az 5 leggyakoribb hibát, amit kezdőként elkövethetsz edzéseid során!

2020. 08. 27. 11:05:40

Kezdőként a súlyzós edzések gondolata is nagy kihívást jelenthet számodra és elveszve érezheted magad a súlyzók világában. Nem tudod, melyik súlyhoz nyúlj, melyiket válaszd, milyen gyakorlatokat végezz el vele. Azért, hogy könnyebben eligazodj a kézi súlyzók világában most segítséget nyújtunk neked az eszköz kiválasztásában és mutatunk 6 olyan gyakorlatot is, amit könnyen beépíthetsz edzéstervedbe, ha kezdőként vágsz bele a kézi súlyzós edzésekbe!

2020. 08. 12. 09:38:04

A súlyzós edzés az egyik legnépszerűbb edzőtermi edzésforma, ám nem szükséges edzőterembe menned ahhoz, hogy te is hódolj a kézi súlyzós edzések iránt érzett szenvedélyednek!  Az otthonodban is izzasztó és kihívásokkal teli kézi súlyzós edzéseket tudsz elvégezni. Ehhez csupán néhány jó gyakorlatra, egy pár kézi súlyzóra és a kitartásodra van szükséged! Az utóbbi szempont már megvan, de nem tudod, hogy milyen kézi súlyzós gyakorlatokkal formálhatod az alakodat? Mi segítünk és mutatunk neked 10 gyakorlatot, amit ha rendszeresen, néhány körben végig csinálsz, akkor látványos eredményeket érhetsz el!

Keresés