Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mire vagy képes, ha a dinamikus ülőpárna gerinced támogatója?

Mire vagy képes, ha a dinamikus ülőpárna gerinced támogatója?

 

Az egészség megőrzése nem egyszer pusztán döntés, elhatározás kérdése. Néhány alapvetően egyszerű, mégis roppantul praktikus kellék megvásárlásával hatékonyan járulhatsz hozzá tested jó állapotának fenntartásához.

A dinamikus ülőpárna olyan eszköz, mely több szempontból is támaszt jelenthet a számodra a szürke hétköznapok rohanásában. A levegővel telt párna nemes egyszerűséggel tehermentesíti a gerincet. Hogy ehhez mit kell tenned? Ez a legszebb az egészben, csak ülési szokásaid ráncba szedésére lesz szükséged. Ha ugyanis ezt a párnát rakod nap, mint nap a munkahelyi vagy éppen otthoni karosszékedbe, a feneked alá, akkor a lehető legteljesebb mértékben támogathatod gerincoszlopodat, kiváltva ezzel helyes testtartásodat. A hagyományos ülés, ami az emberek nagy része számára természetes és evidens több mint fárasztó. Kifejezetten egészségtelen, különösen a gerincoszlop és a porckorongok számára.

A gurulós szék vagy éppen régi fotel az esetek többségében nem kínál túlságosan kényelmes feltételeket a hosszú időn át tartó üléshez. Márpedig, ha ülőmunkát végzel, akkor nincsen sok választásod. Vagy mégis? Persze, hogy van mód a változtatásra, pusztán a feneked alá való párnát kell jól megválasztanod, amit akár magadnál is tarthatsz, hogy bárhol ráülhess. A dinamikus ülőpárna gerinced ösztönzője! Ahogy ráhelyezed magad a párnára, úgy az, hála levegővel telt kialakításának pazar támaszt nyújt a gerincoszlopodnak, ezzel tehermentesítve azt és kicsikarva a helyes testtartásodat. Mindeközben a hát és hasizmok úgy erősödhetnek, hogy abból mit sem veszel észre, a kényelmes ülő testhelyzetednek köszönhetően.

Válogass dinamikus ülőpárna kínálatunkból, amit itt találsz meg ---> Dinamikus ülőpárnák

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség

Keresés