Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Togu

A TOGU GmbH céget 1956-ban alapították Németországban, és ma már világszerte elismert márka az egészségügyben, a fitneszben és a sportban. A minőséget és a megbízhatóságot, az innovációt és a hagyományt egyenlő mértékben képviseli. A Németországban lévő termelés megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. 

A TOGU célja, hogy termékeikkel hozzájáruljanak ahhoz, hogy az élet egészséges, fitt és aktív legyen. Termékeik és képzési koncepcióik folyamatos fejlesztése révén nyújtanak támogatást, valamint szorosan együttműködnek neves fitness edzőkkel, terapeutákkal, orvosokkal és sporttudósokkal is.

TOGU - minőség Németországban. Termékeik mintegy 90%-át a németországi központjukban gyártják. Nevükhöz fűződik a világ első varrás nélküli műanyag labda előállítása. Ez ad magyarázatot, miért a TOGU az egyik vezető gyártója a legszigorúbb környezetvédelmi törvények szerint, PVC-ből készült, levegővel töltött sport és terápiás termékek piacán. A varrás nélküli technológiát már más termékeknél is felhasználták, különösen a sportban és a rehabilitációban.

Rendezés:

Keresés