Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sorbothane

A Sorbothane cég több, mint 30 éve sikeresen gyárt minőségi talpbetéteket az atlétikai és orvosi piacok számára. A Sorbothane cég elkötelezett amellett, hogy kiváló amerikai gyártmányú terméket gyártsanak, amelyeket amerikai szakemberek terveznek és gyártanak.A talpbetét optimális alátámasztást ad a testnek és védi a talpat a negatív behatásoktól.

A Dr. Maurice Hiles anyagtudós  által kifejlesztett, egyedülálló viszkoelasztikus polimer anyagú Sorbothane talpbetétek, elnyelik és oldalra kivezetik a talpat ért ütéseket 97%-át, segítenek megóvni az egész testet a veszélyes rázkódások okozta károktól és nagyobb kényelmet nyújtanak, mint bármely más talpbetét. A Sorbothane® talpbetét egy másodpercnél is rövidebb idő alatt képes visszanyerni eredeti formáját, így a következő lépésnél újra tökéletes pozícióban tudja elnyelni az ismételten a test irányába érkező ütéseket.

Hasznos tudnivalók:

  • 1982 Dr. Maurice Hiles feltalálja a Sorbothane® talpbetétet
  • 1985 A Sorbothane® megkapja az első nemzetközi elismerést
  • 2005 A NASA elkezdi használni a Sorbothane® technológiáját
  • profi sportolókból álló csapat tesztelte
Rendezés:

MINDEGYIK SPORTHOZ HASZNÁLHATÓ A SORBOTHANE

A Sorbothane talpbetéteket különféle tevkéenységekhez fejlesztették ki, így könnyedén ki lehet választani azt a talpbetétet, amelyik a leginkább megfelel a végzett tevékenységhez.

FUTÁS

Futás közben leginkább a lábunk a felelős azért, hogy eljussunk a célhoz. Ezért nagyon fontos a sérülés megelőzése érdekében jó ütéselnyelő és a lábunkra ható erőket elvezető talpbetét használata. Erre a célra kiváló a Full Strike, a Heel Pads és a Double Strike talpbetétek.

LABDARÚGÁS

Futás közben a játékosok lába sebezhetővé válhat a labdakezelés, a hírtelen irányváltoztatás és a szerelések miatt, így a megfelelő talpbetét kiválasztása megelőzheti a sérüléseket. Erre a célra kiválóan alkalmasak a Full Strike és a Single Strike talpbetétek.

GOLF

A golfozáshoz kapcsolódó sérülések általában a túlzott terhelésből ered. A Sorbothane talpbetétek jól támogatják, párnázzák és stabilizálják a lábat, mielőtt egy golfozó elkezdené a swinget. Használj Full Strike vagy Single Strike talpbetétet lábad kényelme és védelme érdekében.

SÉTA és TÚRÁZÁS

Bár a gyaloglás kevesebb káros ütéshullámot termel, mint a nagy intenzítású sportok, mindig kivan téve a lábunk a sérülés veszélyének. Egy kellemes séta vagy kalandos túrázás közben is gondoskodni kell lábunk megfelelő kényelméről és védelméről. Erre a célra használj Full Strike, Sorbo Pro vagy Single Strike talpbetétet.

RUGBY

A rögbi kevésbé elterjedt sport hazánkban, de érdemes megemlítenünk, hogy azok számára is segítséget nyújtsunk, akik ezt a sportot űzik. A rögbi különösen megterhelő sport a lábaknak. A a focinál is megszokott mozgásokból származnak a sérülések, amelyek ellen a Sorbo Pro és a Double Strike talpbetétek nyújtanak megfelelő támogatást.

TENISZ

A tenisz játékokat különböző felületű talajon, például gyepen, asztalon vagy betonon játsszák, és amely közben állandó és hírtelen helyváltoztatások sorozatával terheljük meg a lábunkat. Erre a célra ajánljuk a Sorbo Pro és a Double Strike talpbetétet.

Keresés