Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Biofreeze

A Performance Health, Inc. több mint 15 éve van jelen és vezető szerepet tölt be a fogyasztói egészségügyben és a legnagyobb globális gyártója és forgalmazója a rehabilitációs és a sportápolási piacokon megjelenő termékeknek. A PHI cég termékeit vezető egészségügyi intézményeknek és felhasználóknak értékesítik, mint például fizikoterapeuták, atlétikai trénerek és csontkovácsok, valamint közvetlenül a fogyasztóknak. Piacvezető márkái közé tartozik a Biofreeze®, amelyet több, mint 100 országban értékesítenek.

A Biofreeze® fájdalomcsillapító terméket arra fejlesztették ki, hogy a felhasználóinak elviselhetővé tegyék a fájdalmat, ezáltal mielőbb visszatérhetnek a fizikai aktivitáshoz. A Biofreeze® nem más, mint a profi sportolók, klinikai szakemberek titkos fegyvere.

Rendezés:

Biofreeze® fájdalomcsillapító krém hatóanyaga szinte azonnal kifejti fájdalomcsillapító hatását. Elsősorban izom és ízületi, valamint reumatikus mély-fájdalmak csillapítására ajánlott. ILEX gyógynövény kivonatot tartalmazó, fájdalomcsillapító gél hasznos, a hátfájástól, izomgyulladástól, ízületi fájdalmaktól szenvedőknek, hiszen a Biofreeze® krém segít enyhíteni a sportsérülések, a fáradtság, lestrapáltság és túlhajszoltság okozta izom és ízületi fájdalmakon. A sérült, fájó, sajgó testrészre felkenve azonnali hűsítő érzést és fájdalomcsillapító hatást fejt ki perceken belül.

A gyors fájdalomcsillapítás elérésével a Biofreeze® fájdalomcsillapító segíthet a sérülések és idült problémák kezelésében, melyekhez hagyományosan jeget és légáteresztő kötést javasolnak.

A fájdalom általában hasznos, mert ez egyfajta visszajelzése a szervezetnek, hogy rendellenesség, probléma alakult ki, amelynek kezelése halaszthatatlan. Sokan használnak a fájdalom csillapítására készítményeket, hogy megszűntessék a kellemetlen érzést, de az eredeti probléma, a kiváltó ok nem szűnik meg, azzal érdemes orvoshoz fordulni.

Keresés