Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

66fit

A 66fit termékcsaládot a Physio Supplies Ltd. széleskörű szakmai ismeretei és az ügyfelek visszajelzései alapján tervezték és fejlesztették ki. A 66fit termékcsalád a fizioterápiás, rehabilitációs és sportterápiás eszközökön felül sport, otthoni, tornatermi berendezéseket sorakoztat fel, amelyeket a betegek, a szakemberek és aktív emberek számára kínálnak.

1999-ben alakult Physio Supplies Ltd. cég 2010-től 66fit Limited néven kezdte el gyártani a termékeit, és továbbra is megtartotta célját, hogy sport-, fizioterápiás, rehabilitációs és orvosi eszközöket biztosítson az emberek számára. A 2010-es években megjelent 66fit termékcsalád rendkívül sikeres bevezetését követően a cég folyamatos növekedésbe kezdett az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és a közelmúltban megnyitották németországi raktárukat. A 66fit termékpaletta nemcsak fizioterápiás eszközöket, hanem sport-, rehabilitációs, otthoni és tornatermi berendezéseket is tartalmaz. Éppen ezért változtatta meg nevét a cég Physio Supplies-ről, a 66fit Limited-re.

A 66fit termékcsaládot azok számára hozták létre, akik a saját céljaikat el szeretnék érni, fittek szeretnének lenni és ezeket a célokat túl szeretnék teljesíteni. A 66fit termékcsalád egy életmód is egyben, amely magába foglalja a sporteszközöket, a rehabilitációs és fejlesztő eszközöket, a masszázs és kényelmi eszközöket és egyéb egészségmegőrző, fizioterápiás eszközöket is.

Rendezés:

Keresés