Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Légy Te is az Influenszerünk

Aktívan sportolsz, vagy azt tervezed, hogy minél több időt szánsz a sportolásra, de ehhez még nincsenek meg a megfelelő sporteszközeid? Szívesen kipróbálnád, használnád és elmondanád véleményedet az általunk forgalmazott eszközökről?

Jelentkezz hozzánk és legyél Te is a Thera-Team Influenszere!

Küldj egy bemutatkozó anyagot nekünk, ami lehet egy email, vagy akár egy videó üzenet is, amiben megosztod velünk céljaidat, hogy miért lennél szívesen az influenszerünk, hogy milyen sportot űzöl és azt hogy hetente hány alkalommal és milyen edzéseket végzel. Az sem hátrány, ha elküldöd nekünk a Facebook és Instagram oldalad, hogy jobban megismerhessünk!

Hogyan válsz influenszerünkké?

A beérkezett jelentkezéseket átnézzük és mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.
Nem szabjuk meg, hogy ki jelentkezhet, a kezdőtől az amatőr sportolókig, bárkit szívesen látunk Influenszereink között.
Egy elvárásunk viszont van, legyél aktív és hiteles a közösségi oldalakon!

Mit kell majd csinálnod Thera-Team Influenszerként?

A sport és a rehabilitáció területén nagyon fontos, hogy megfelelő eszközöket használjunk a hatékony eredmény elérése és az izomzatunk, ízületeink és ínszalagjaink védelme érdekében. A Thera-Team Kft. az egyik legnagyobb terápiás- és sporteszközöket forgalmazó cég, és kizárólagos importőre a több, mint 40 éves terápiás tapasztalattal rendelkező amerikai TheraBand márkának Magyarországon. Fontos célunk, hogy az embereket az aktív életmódra, sportolásra buzdítsuk, mindezt az edzések előtt, közben és után használt megfelelő eszközök segítségével, valamint segíteni az embereket egy esetleges sportsérülésből való gyors felépülésben. Influenszereink segítenek nekünk a forgalmazott termékeink népszerűsítésében, a velük végezhető gyakorlatok, illetve az eszközök előnyeinek bemutatásában. Képeket, videókat fogunk kérni tőled, amiket a közösségi oldalainkon publikálni tudunk, miközben rengeteg termékünket megismerheted és kipróbálhatod.

A jelentkezés feltétel:

  • betöltött 18. életév
  • napi aktivitás a közösségi oldalakon
  • aktív Facebook és Instagram követők (nem kell hogy tízezren kövessenek!)
  • jó kommunikáció készség
  • kezdő influenszerek és bloggerek is jelentkezhetnek!

Kérdésed van? Keress minket bátran! Küldj üzenetet a hello@thera-team.hu email címünkre, a Facebook / Instagram oldalunkra!

Jelentkezz és légy az Influenszerünk!

Keresés