Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gymstick Original – hatékony fitneszeszköz a tökéletes alakformáláshoz

2019. 10. 04. 13:31:31
Gymstick Original – hatékony fitneszeszköz a tökéletes alakformáláshoz

Sokan keresik azokat a hatékony technikákat és eszközöket, amellyel gyorsan és látványosan érhetik el a fogyást és a formás, izmos alkatot. Mutatunk egy olyan eszközt, amivel gyors és látványos eredményeket érhetsz el. 

Érdemes tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy a szemmel látható, valódi eredményeket csak megfelelő sporteszközök használatával és kitartó, rendszeres edzéssel lehet sérülésmentesen elérni. Az egészségünk megőrzéséhez nem csak a sérülések, betegségek és az egyéb egészségre ártalmas dolgok elkerülése szükséges, hanem oda kell figyelnünk a táplálkozási szokásainkra, a megfelelő és minőségi alvásra és természetesen a rendszeres testmozgásra.

"Mikor voltál utoljára sportolni? Mikor mozogtál eleget?" – Ezekre a kérdésekre egyből tudsz válaszolni?

A rohanó világ okozta stressz, a rendszertelen étkezés, a mozgáshiány, mind hozzájárul a nem kívánatos zsírpárnák megjelenéséhez. A mindennapi elfoglaltság és a családi élet mellett fennmaradó szabadidőnket inkább töltjük pihenéssel, vagy fordítjuk a hobbinkra, minthogy napi pár percet áldozzunk a testmozgásra… Ez pedig nagyon nem jó! Már azzal is sokat teszel az egészségedért, ha minden nap sétálsz egyet és odafigyelsz a helyes étkezésre, de ez még nem minden!

Célod, hogy feszes tested és formás izomzatod legyen? Akkor az alakformálás maximális segítséget nyújt ebben.

Az alakformálás lényegét a neve is tükrözi, tehát a tested formálása az egész testet fejlesztő gyakorlatokkal, edzéssel, mozgással, megfelelő sporteszközök segítségével és a saját testsúlyod használatával. Teljesen mindegy, hol végzed az formáló gyakorlatokat, ha azokat rendszeresen, pontosan végzed el és megfelelő sporteszközöket használsz hozzá.

A Gymstick Original pontosan egy olyan hatékony fitneszeszköz, amellyel gyors és látványos eredményeket érhetsz el.

Gymstick Original – A tökéletes alakformálás eszköze

Lehet, hogy már találkoztál ezzel a fitneszeszközzel csoportos edzések alkalmával, vagy fitnesztermekben, hiszen leginkább ezeken a helyeken használják, de azt azonban, hogy pontosan mi ez és mire jó, már kevesen tudják és még kevesebb azoknak a száma, akik otthon is használják - pedig ez az eszköz, bárhol és bármikor használható.

A Gymstick Original egy olyan funkcionális edzőrúd, amelyet ha egyszer kipróbálsz, akkor gyorsan megfogod szeretni és most minden Gymstick Original edzőrúd mellé ajándékba adunk egy Pure gumiszalag hurok szettet!

Vásárolj most egy Gymstick edzőrudat!

és 2019.október 20.-ig ajándékba kapsz egy Pure gumihurok szettet!

"Részletek a cikk alján!"

Ez egy innovatív fitneszeszköz - a két végénél egy-egy gumikötéllel ellátott, kényelmes szivacsréteggel bevont, könnyű üvegszálas rúd, ami a kezek és a lábak között állandóan változó erőteret hoz létre. Egy kicsit hasonlít a kétkezes súlyzókhoz, viszont a rudak végén nem a súlytárcsák, hanem a gumikötelek képzik az ellenállás erejét, így ötvözi az edzőrúd és a gumikötelek elasztikus ellenállását, hogy egy átfogó és egész testre ható edzést tegyen lehetővé.

Nem csak a súlyzóknál megszokott mozdulatsorok elvégzésére alkalmas, hanem az elasztikus ellenállás lévén szinte bármilyen testhelyzetű és irányú mozdulatsort meg lehet vele csinálni, így alkalmas a teljes testizomzat fejlesztésére, valamint a két végén található textil kengyel használatával alkalmas a mozgásterjedelem növelésére is.

Sokoldalúan használható, komplex hatékonyságú fitneszeszköz

A Gymstick Original edzőrúd különlegesen komplex hatékonyságát a sporteszközzel történő edzésekhez szükséges állandó figyelem, kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi. Egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé, hiszen a használata közben egyszerre edzi az egyes izomcsoportokat, növeli az állóképességet, és fejleszti az egyensúlyt és a koordinációs képességet.

Már néhány hét Gymstick Original edzőrúddal történő edzés után rohamos javulást fogsz tapasztalni az izmaid tónusát illetően, amelynek köszönhetően nem csak energikusabbá tesz, de sportos megjelenést is biztosít.

Milyen eredményeket eléréséhez nyújt hatékony segítséget a Gymstick edzőrúd?

 • Jobb lesz az egyensúly- és mozgáskészséged
 • Javulni fog a szervezeted oxigénellátása
 • Feszesebb lesz a tested
 • Gyorsabb zsírégetéssel, látványosan fog csökkenni a testsúlyod
 • Javul a testtartásod
 • Megnövekszik az állóképességed

A Gymstick Original egy fantasztikus fitneszeszköz, mert:

 • könnyű tárolni, nem nehéz és egyszerű vele a gyakorlatokat elvégezni
 • bárhol, bármikor használható, nem kell külön edzőterembe menni
 • megállja a helyét a rehabilitációtól kezdve a versenysportig
 • kortól függetlenül használható
 • nők és férfiak egyaránt tudnak vele edzeni, mert különböző ellenállású Gymstick edzőrudak léteznek, az ellenállást pedig egészen 0-tól, 30 kg-ig lehet növelni
 • hatékonyan kombinálja a különböző képességek fejlesztését és az erőedzést

Gymstick Original edzőrúddal végezhető néhány példagyakorlat

A Gymstick Originallal való edzés során a két kezünkben tartjuk a rudat, akár csak egy kétkezes súlyzót, a két gumikötelet pedig egy-egy pánttal a lábfejünkre rögzítjük. Így hasonlóan edzhetünk vele, mint egy kétkezes súlyzóval, viszont ez a fitneszeszközzel olyan izomcsoportokat is képes megmozgatni, amelyeket súlyzós edzéssel nem tudsz és ráadásul nincs sérülésveszély.

1. gyakorlat – Guggolásból kitolás

A guggolásból való kitolás az egyik legkedveltebb zsírégető gyakorlat, mert minden izomzatot megmozgat.

Kezdésnél akasztd a lábfejed a gumikötél végén található pántba, majd emeld a mellkasod fölé a rudat. A kezeidet könyöködnél behajlítva emeld a rudat a válladhoz és a mellkasodhoz szoroson tartsd úgy, hogy a tenyered kifelé nézzen. Vállszéles terpeszben végezd el a guggolást, majd mikor felállsz, a rudat nyomd ki a fejed fölé mindaddig, míg a karod teljesen ki nem egyenesedik. Ezután engedd vissza a mellkasodig a rudat és újra végezd el a guggolást. Ezt a mozdulatsort ismételd meg legalább tízszer, majd kis pihenés után újra kezdheted.

2. gyakorlat – popsi kerekítő és hátsó comb formáló

Ez a gyakorlat kiválóan formálja a fenék és hátsó comb izomzatát.

Kezdésnél akaszd be mindkét lábfejed a gumikötél pántjaiba, majd egészen feszülésig tekerd fel a rúdra a gumikötelet. Állj szoros lábtartásban, és helyezd a földre a rúd azon felét, amelyik lábaddal a gyakorlatot fogod elvégezni. A rúd másik végét két kézzel szorítsd a csípődhöz úgy, hogy a rúd 45 fokos szöget zárjon be a talajjal. Ezután kissé emeld fel azt a lábad, amelyikkel a gyakorlatot fogod csinálni, a térded enyhén hajlítsd be, majd a lábfejed pihentesd a lábujjhegyeden. A kiindulási helyzet felvétele után a behajlított lábadat emeld hátrafelé és nyújtsd ki teljesen, majd engedd vissza a kiindulási pontba a lábad. Ezt a mozdulatsort legalább tízszer ismételd meg, majd kis pihenés után újra kezdheted.

3. gyakorlat – has, comb és karizom erősítő

Ezzel a nehéz gyakorlattal erősítheted a has-, a comb- és a karizomzatod, a Gymstick Original használatával pedig tovább fokozhatod a hatékonyságát és még a karizmodat is formálhatod.

Kezdéshez feküdj a hátadra egy tornaszőnyegen, majd akaszd be a lábfejedet a gumikötél pántjaiba. Helyezkedj el úgy, hogy a rudat a mellkasodra teszed, miközben a vállszélességednél kicsivel szélesebben fogod. Emeld fel mindkét lábad úgy, hogy a térdeidet derékszögbe hajlítod. Ezután lábaidat felváltva nyújtsd ki, miközben told ki a rudat a fejed fölött akkor, amikor az egyik lábad is teljesen ki van nyújtva.  A lábaidat ne tedd le a földre mikor teljesen kinyújtod, legalább 5 centire legyen a talajtól. Ezt a mozdulatsort csináld addig, míg el nem fáradsz, de legalább lábanként tízszer ismételd meg, majd pihenés után újrakezdheted.

Az edzések közben úgy növelheted az ellenállást, ha feltekered a gumikötelet a rúdra.

Vásárolj most egy Gymstick Original-t és ajándékba adunk egy Pure gumiszalag hurok szettet!

2019. október 20.-ig kedvező feltételekkel két olyan fitneszeszközt szerezhetsz be magadnak, amely részben egy komplett konditermet képes helyettesíteni.

Melyiket válaszd?

A Gymstick Original edzőrúd 5 erősségi fokozatokban kapható.

Zöld – gyenge ellenállású (1-10 kg) - A zöld színű Gymstick edzőrúd a leggyengébb az összes közül, amit az idősebbeknek, gyerekeknek és a kevésbé edzetteknek ajánlunk, így tökéletesen alkalmas legyengült szervezet számára, vagy sérülés utáni rehabilitációhoz is.

Kék- kondicionáló ellenállású (1-15 kg) - A kék színű Gymstick edzőrúd a belépő szint, amit az átlagos edzettségűeknek, illetve csoportos edzésekhez ajánlunk. Nagyon jó választás az alakformáló, zsírégető edzésekhez.

Fekete – közepes ellenállású (1-20 kg) - A fekete színű Gymstick edzőrudat már az edzettebbeknek, aktívabban sportolóknak és azoknak ajánljuk, akik már ismerik ezt a sporteszközt és pontosan eltudják végezni a gyakorlatokat.

Ezüst – erős ellenállású (1-25 kg) - Az ezüstszínű Gymstick edzőrúd majdnem a legerősebb az összes közül, amit személyi edzéshez ajánlunk, nők számára, mert ezzel az edzőrúddal történő edzéseknél nagyobb odafigyelés és pontosság szükséges.

Arany – szuper erős ellenállás (1-30 kg) - Az arany színű Gymstick edzőrúd a legerősebb mindközül - amit ugyan csak, mint az ezüstszínűt - személyi edzéshez ajánlunk, aktívan sportoló férfiak számára, mert az ellenállás akár a 30kg-ot is elérheti, ami gyengébb izomzatot túlzottan megterhelheti.

GYMSTICK ORIGINAL + AJÁNDÉK PURE GUMISZALAG HUROK SZETT

+ 300 hűségpont, ami 1500 Ft kedvezményt jelent a következő vásárlásodnál, ehhez regisztrálnod kell a weboldalunkon és be kell jelentkezned vásárlás előtt!

+ meglepetés bónuszt is kapsz, ha 2019.október 13.-ig vásárolod meg a Gymstick Original edzőrudat - egy 10%-os kedvezmény kupont, amit 30 napig tudsz majd beváltani!

Összességében tehát, ha hatékony fitneszeszközt keresel, ami segítségedre lesz az alakformáló, zsírégető, általános kondíciónövelő gyakorlatokhoz, akkor válaszd a Gymstick Original edzőrudat és néhány hét használat után már látni fogod az eredményt, sokkal sportosabb, energetikusabb leszel!

Vásárolj most egy Gymstick edzőrudat!

és 2019.október 20.-ig ajándékba kapsz egy Pure gumihurok szettet!

Keresés