Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élménybeszámoló - Funkcionális vizsgálat - képzés - 2019.12.07.

Írta: Oltványi Péter (a Thera-Team képzések szervezője)
2019. 12. 10. 15:20:59
Élménybeszámoló - Funkcionális vizsgálat - képzés - 2019.12.07. Huszonegyedik alkalommal került megrendezésre a Funkcionális vizsgálat képzésünk 2019 december 7-én telt házzal, ahol 29 olyan szakember vett részt, akik a rehabilitáció vagy a prevenció szakterületén dolgoznak.

Nagy örömmel rendeztük meg immár 21(!). alkalommal 2019. december 7-én a Funkcionális vizsgálat, avagy "up to date" gyors tesztek a mindennapokban című képzésünk a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának Vas utcai épületében.

A gyógytornászoknak szóló továbbképzésünket 2013-ban rendeztük meg először és 6 éve igen nagy népszerűségnek örvend a szakmában, ennek egyik oka, hogy képzéseink során mindig kiemelten figyelmet kap az oktatási anyag tudományos háttere. A Funkcionális vizsgálat képzés szakmai hátteret oktatási vezetők Monek Bernadett (vezető gyógytornász ORFI) - TheraBand Master Trainer és Performance Healthy Academy Master Trainer biztosítja.

A képzéseinken minden megkérdezzük a résztvevők véleményét a tanfolyamon tapasztaltakról, hiszen ez az alkalom, amikor mi tudunk tanulni tőlük. Büszkék vagyunk rá, hogy a képzés oktatója és szakmai vezetőnk Monek Bernadett (1-5 skálán) 5,00 pontot kapott a szakmai felkészültségére a képzésen résztvevő 29 szakembertől.

 

Szakemberek véleménye a 2019. december 7-én megrendezett képzésről

A tanárnő még mindig szuper előadó és egyedülálló a gondolkodásmódja, amit mindig jó újra hallani. A jegyzet megfelelő, a feladatok érthetőek voltak és kellően interaktívak. Volt lehetőség kérdezni, ami szerintem fontos. Elégedett vagyok, többet kaptam, mint vártam.

Szalmási Ágnes, gyógytornász

A tanfolyam jó volt, jól összeszedett, szakmailag kidolgozott. 

dr. Savanyáné H. Edit, gyógytornász

Elégedett vagyok a képzéssel, mind az elméleti, mind a gyakorlati résznél sok hasznos információt kaptam, amit magabiztosan tudok majd alkalmazni.

Török Kristóf, gyógytornász

Nagyon jól megszervezett, profin kivitelezett tanfolyam volt. Sok hasznos tapasztalatot szereztem és annál is több gondolkodni valót, ami nagyon jó szemléletformálást biztosít.

Duzsik Lili, gyógytornász hallgató

Nagyon tanulságos volt számomra a képzés. Részletes elemzést útján összefoglaló képet kaptam a teljes körű, funkcionális betegvizsgálatról. 

Veres Adél, gyógytornász

Elégedett vagyok a képzéssel. Sok új információval szolgált és régebbi információkat új megvilágításba és összefüggésekbe kerültek. 

Kreiss Fanni, gyógytornász hallgató

A képzés összetett, gyakorlatias. Ezeket az ismereteket a továbbiakban alkalmazni tudom a munkám során.

Pogányné Molnár Erika, gyógytornász

Nagyon felkészült oktató, jó hangulat. Biztosan hasznosak lesznek a tanultak, de még "emészteni" gyakorolni kell. Köszönöm a napot!

Pattantyús-Ábrahám Ágnes, gyógytornász

Szakmai fejlődésem nagyban támogatta ez a képzés. Szuper felkészült előadó, gyakorlatorientált tanfolyam. Meg fogja könnyíteni a munkám a továbbiakban egy másfajta szemléletet alkalmazva.

Papp Lotti, gyógytornász (Sárvár Rehab., HALADÁS)

Magas színvonalú, részletesen kidolgozott előadás. Izgalmas megközelítés, a megszokottnál sokkal funkcionálisabb szemlélet. Abszolút megérte eljönni.

Sele-Szigeti Attila, gyógytornász hallgató

Rendkívül hasznos, gyakorlatias órán vettem részt, ahol a mindennapi munkám során alkalmazható tudást tettem szert egy kiváló előadó jóvoltából.

Kovács Mónika, gyógytornász

Remek, tömör, összeszedett, gyakorlatias képzés. Köszönet!.

Lükő Orsolya, gyógytornász

Nagyon szimpatikus, kedves a hozzáállás a tanfolyamon. Olyan apró figyelmességekkel is találkoztam amivel máshol nem idáig. (névjegy tábla, emlékeztetők a tanfolyamról, folyamatos frissítők). A tanfolyam logikusan van felépítve, követhető folyamatosan, új dolgok hangoznak el rajta.

Szerenka Gergő, gyógytornász hallgató

Jól felkészült előadó, érthető, könnyen alkalmazható anyag.

Szabó Borbála, gyógytornász 

Mindent rendben találtam, maximálisan remek szervezés, oktatás. Köszönöm.

Csereklye-Berzsenyi Szilvia, gyógytornász 

Jól felépített, érthető előadás, hasznos, gyakorlatias.

Szabóné Szabján Ildikó, gyógytornász 

Színvonalas oktató, hozzáértő előadás, élvezetes előadás mód.

Hangodi Szimonetta, gyógytornász 

 

Szeretnék eljönni a következő alkalommal!

Érdekel a funkcionális szemléletű betegvizsgálat?

Szeretnéd a megszerzett tudást a mindennapokban alkalmazni?

Gyakorlat orientált képzésen szeretnél részt venni?

Eljönnél egy olyan tanfolyamra, amit több mint 400 szakember végzett már el?

 

 

Kattints ide és jelentkezz a következő Funkcionális vizsgálat képzésünkre!

A képek 2019 december 7-én a Funkcionális vizsgálat képzésen készültek

 

 

 

 

 

Keresés