Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élménybeszámoló - Ball management a rehabilitációban - képzés - 2019.11.09.

Írta: Oltványi Péter (a Thera-Team képzések szervezője)
2019. 11. 14. 14:19:00
Élménybeszámoló - Ball management a rehabilitációban - képzés - 2019.11.09. Negyedik alkalommal került megrendezésre a Ball management a rehabilitációban képzésünk 2019 novemberében, ahol 19 olyan szakember vett részt, akik a rehabilitáció vagy a prevenció szakterületén dolgoznak.

A 2019 november 9-én megrendezett képzésünk helyszínét ezúttal is a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának Vas utcai épülete adat, ahol minden feltétel adott, hogy a résztvevők a megfelelő körülmények között tudják elvégezni képzésünket. A gyógytornászoknak szóló továbbképzéseink során mindig kiemelten figyelmet kap az oktatási anyag tudományos háttere. A Ball management a rehabilitációban képzés esetén a szakmai hátteret oktatási vezetők Monek Bernadett (vezető gyógytornász ORFI) - TheraBand Master Trainer és Performance Healthy Academy Master Trainer és a képzés oktatója Kőszegvári Ágnes (vezető gyógytornász helyettey ORFI) TheraBand Trainer biztosították.

A képzéseinken minden megkérdezzük a résztvevők véleményét a tanfolyamon tapasztaltakról, hiszen ez az alkalom, amikor mi tudunk tanulni tőlük. Büszkék vagyunk rá, hogy a képzés oktatója Kőszegvári Ágnes (1-5 skálán) 5,00 pontot kapott a szakmai felkészültségére és 5,00 pontot az egész napos előadásmódját tekintve.

Gyakorlat, gyakorlat és gyakorlat...

A képzéseink során a gyakorlatorientáltságot mindig középpontban tartjuk, mert tudjuk, hogy az elméletet ki kell próbálni a gyakorlatban. Büszkék vagyunk rá, hogy a negyedik alkalommal megrendezett Ball management képzés résztvevői (1-5 skálán) 4,82 pontra értékelték a gyakorlati rész hasznosságát!

Fontosnak tartjuk, hogy olyan gyakorlati tudást tudjuk átadni a képzésen résztvevő gyógytornászoknak, hogy azt a mindennapi életben is használni tudják. Nagyon örömmel tapasztaltuk, hogy a képzésen résztvevők 88% úgy ítélte meg, hogy a igazán könnyedén tudja alkalmazni a gyakorlati feladatokat a mindennapi munkája során.

Mindig törekedni kell a gyakorlatok helyes elsajátítására legyen szó rehabilitációról vagy erősítésről. Ebben egy tanfolyam során kiemelt szerepe van a képzés oktatójának. A Ball management képzés oktatója Kőszegvári Ágnes segítőkészségét (1-5 skálán) 5,00 pontra értékelték a résztvevők, gratulálunk Kőszegvári Ágnes példamutató hozzáálláshoz.

Vélemények a képzésről

Színvonalas képzés, szakmailag jól felkészült előadó, hasznos infók!

Varga Szilvia, gyógytornász

Jól összeállított előadás. Az elméleti és a gyakorlati rész egyaránt érthető volt. Hasznos volt a sok gyakorlás.

Csíder Márta, gyógytornász

Gyakorlatközpontú, interaktív képzés, azonnal használható tudásanyaggal.

Márkiné Bihari Anita, gyógytornász

Gyakorlatorientált, jól alkalmazható képzés volt.

Kátainé Nyakó Edit, gyógytornász

Szuper képzés és hozzáállás. 

Skerletz Kinga, jóga és pilates oktató

Nagyon jó volt olyan gyakorlatokat látni amit a mindennapi életben akár magam is használhatók, sokrétű, színes feladatok.

Varga Bernadett, gyógytornász hallgató

Azért tetszett, mert a gyengébb fizikai állapotú betegektől az erős fizikumú sportolókig sikerült gyakorlatokat találni.

Csábi Mariann, gyógytornász

Sok új gyakorlat, hasznos technikák, segítőkész előadó, hasznos eszközök, jó csapat.

Mentő Györgyi, személyi edző, csoportos fitness oktató

 

Szeretnék eljönni a következő alkalommal!

Érdekel a Ball management a rehabilitációban képzés?

Szeretnéd megismerni a labdák használatát a klinikumban?

Gyakorlat orientált képzésen szeretnél részt venni?

Nem hallottál még a TheraBand súlylabdáról vagy a TheraBand Handtrainerről?

Kattints ide és jelentkezz a következő Ball managament a rehabilitációban képzésünkre!

A képek 2019 november 9-én a Ball management a rehabilitációban képzésen készültek

 

Keresés