Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Aktivitás mérés (Polar termékek)

A POLAR aktivitásmérő óra kiváló sportkiegészítő eszköz, amivel mérhetővé válik a sport- és egyéb tevékenység közbeni aktivitásunk, figyelemmel kísérhetjük pulzusunkat, hogy mennyi léoést és hány kilométert tettünk meg. Edzés közben a Polar aktivitásmérő óra pontos visszajelzést ad, hogy az edzés mennyire hatékony, segít a hatékony edzéshez szükséges pulzustartomány megtartásában. A POLAR aktivitásmérő óra mindig figyelmezteti viselőjét, ha túl hosszú ideig tétlen, mozgásra késztet.

Ha pontos edzésadatokra van szükséged, hogy optimalizálhasd teljesítményed, akkor neked való a Polar aktivitásmérő óra. hiszen a hozzád hasonló élsportolók is használják.

Tudod, hogy rendszeresen kellene edzened, de ennek napirendedbe illesztése nehéz feladat lehet? Használj Polar aktivitásmérő órát és megnövelheted jelenlegi aktivitási szintedet, és a mozgás az életstílusod részévé válhat.

Három kategóriába rendszereztük a Polar óratípusainkat:

  • Fitnesz óra
  • Futó óra
  • Aktivitásmérő

Melyik Polar óratípus való neked?

  • Ha rendszeresen mozogsz és szeretsz futni, akkor a beépített GPS vevővel rendelkező M430 GPS, M200 és M400 HR a megfelelő számodra.
  • Ha napi aktivitásodat szeretnéd követni és szeretnéd, ha mindig figyelmeztetne valaki, ha túl hosszú ideig tétlen voltál, akkor a Loop 2-t neked találták ki.
  • Ha rendszeresen valamilyen fitnesz mozgást végzel és megbízható, folyamatos pulzusmérésre vágysz, akkor az A360 a jó választás.
  • Ha aktivitásod egész nap szeretnéd követni és nem zavar egy mellkaspánt sportolás közben, amit vízben is tudsz használni, akkor az A300 HR a megfelelő választás számodra.

Miért használj pulzusmérős POLAR órát edzéshez?

Az edzés eredményét mindig a megfelelő intenzitás adja. A POLAR pulzusmérővel ellátott óráival edzés közben is láthatod, hogy milyen intenzitású edzést végzel. Ennek köszönhetően edzésed intenzitását mindig a megfelelő pulzusszám tartományban tarthatod, így elkerülheted az alul- vagy túledzést. A POLAR órákkal edzéseid alkalomról alkalomra hatékonyabbak lesznek.

Rendezés:

Keresés