Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

egészség

egészség

2022. 04. 12. 14:43:43

Gyógytornászként állandóan naprakész tudással kell rendelkeznünk, ahhoz hogy a legjobb megoldást tudjuk betegeink számára biztosítani. Ehhez számos tanfolyamot végzünk el karrierünk folyamán online, illetve személyes formában. Ezek mellett pedig halmozzuk a polcainkon a különböző témaköröket boncolgató könyveket is, hiszen ki ne szeretné az írott szakirodalom illatát. Ebben a cikkünkben néhány régebbi és újabb magyar nyelven megjelent szakirodalmat gyűjtöttünk össze, amit véleményünk szerint érdemes átolvasni.

Olvasási idő: 7 perc

2021. 12. 29. 14:39:00

Közhelynek hangzik, de ha jobban belegondolunk, nagyon is igaz, ha mindig mindent ugyanúgy csinálunk, nem várhatunk más eredményt. Régi szokásokkal, amik eddig sem vitték sikerre az életünket, nem kezdhetünk új életet. De hogyan legyen 2022 más, mint az eddigi évek? Ebben a blog cikkben erre fogunk megoldásokat és tippeket adni.

Olvasási idő: 9 perc

2021. 11. 30. 11:20:00

Hasznos iránymutatással szeretnénk segíteni neked, hogy olyan ajándékot válassz, annak akinek az egészséges életmód az élete, ami iagzán örömet okoz neki. Persze ha idén is szeretnél "csokit" vagy "dezodort" ajándékozni, akkor ez a cikk nem neked szól.

Olvasási idő: 6 perc

2021. 11. 23. 11:37:00

Ez nem egy újabb elcsépelt reklámokkal teli „ajándékötlet cikk” (sőt), hanem egy tényleg hasznos iránymutatás, amiben „normális” ajándékok szerepelnek, amit magánemberként adsz magánembernek, aki történetesen rendszeresen szokott sportolni. Persze ha idén is „elég” lesz neked, hogy egy újabb csoki, dezodor vagy ital lesz az „ajándék”, amit ajándékozol, akkor ez az írás nem neked szól.

Olvasási idő: 6 perc

2021. 10. 14. 14:52:00

A női test a terhesség időszaka alatt számos változáson megy át, sajnos gyakran halljuk tanácsként, hogy a gyermekágyi időszakban az anyukának semmi másra nincsen szüksége csak pihenésre, óva inti környezete és sokszor a szakember is a mozgás bármilyen formájától. Lássuk a lehetőségeket, mikor és milyen fajta szülés utáni tornát illetve mozgást érdemes végeznünk.

Olvasási idő: 10 perc

 

2021. 10. 07. 12:25:00

Nehezen önthető szavakba, hogy mi minden történik a várandósság ideje alatt. Két miniatűr sejtecske szerencsés találkozásából egy csöpp kis lény fejlődik, majd kilenc hónap múlva egy új élet születik. Lássuk csak, mi is történik ez alatt a 280 nap alatt?

Olvasási idő: 9 perc

2021. 09. 07. 12:15:00

Mi is valójában az inkontinencia? Hiszen az inkontinencia Magyarországon közel 800 ezer ember érintett, ám csupán minden tizedik kér segítséget, annak ellenére, hogy a probléma jól kezelhető. Az inkontinencia előfordulásának aránya az életkorral párhuzamosan nő, valamint kétszer annyi nőt érint, mint férfit. Gyakran látjuk diagnózisként feltüntetve az inkontinenciát, holott ez nem betegség, sokkal inkább tünet, vagy állapot. Szakmai cikkünkben részletesen bemutatjuk az inkontinenciát és javaslatokat, gyakorlatokat mutatunk gyógytornászok segítségével.

Olvasási idő: 12 perc

2021. 06. 10. 10:01:00

Végre nyitva vannak az edzőtermek, így talán már benned is megszületett a döntés, hogy ideje lépni és formába lendülni a hosszú kihagyás után. Az otthoni edzéseidet szeretnéd kiegészíteni egy-egy edzőtermi edzéssel vagy teljesen visszatérnél a fitnesstermek világához? Ebben a cikkben segítünk túllendülni a nehéz újrakezdésen!

Olvasási idő: 6 perc

2021. 05. 04. 15:44:00
Kézzelfogható tippek, ha elkezdenéd (vagy újrakezdenéd) a rendszeres sportolást. Egy nemkívánatos sérülés, a sok munka, családi teendők, magánélet vagy szimpla időhiány miatt mostanáig háttérbe szorult az életedben a sportolás? Most viszont szeretnél belevágni a dologba, de bizonytalan vagy az indulást illetően? Ez a cikk segít eloszlatni a kételyeid, egyúttal felkészít a nemkívánatos buktatókra.
 
2021. 04. 09. 13:19:00
A tavasz beköszöntével a természet felébred téli álmából. A fák és a bokrok rügyezni kezdenek, a madarak élénk énekükkel kényeztetnek, miközben szépen lassan megválsz a tél terheitől. Ezennel hivatalosan is megkezdődik a tavaszi megújulás időszaka.

Keresés