Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Digi-Flex hand/finger exercise system, kéz/ujj erősítő, arany, erősség: 5,9 kg - 20,4 kg

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 12459
Budapesti raktárkészlet: Azonnal elérhető raktárunkból! Hamarosan érkezik
Várható szállítás: 2024. április 01.
A Digi-Flex egy kézerősítő eszköz, melyet főként az ujjak és az alkar erősítésére ajánljuk. 
Menny.:db

Részletes ismertető

A Digi-Flex kézerősítő rendszer fejleszti az izolált ujj erőt és a rugalmasságot. A Digi-Flex kézerősítő rendszert használhatjuk egyenként az ujjak erősítésére vagy egyben a teljes kéz és alkar erősítésére. A Digi-Flex kialakításának köszönhetően a gyengébb ujjakat is hatékonyan tudjuk erősíteni, mert az erősebb ujjak nem tudják kompenzálni a gyengébbeket. A Digi-Flex kézerősítő rendszer progresszív színkódolással rendelkezik. 

Az arany Digi-Flex kézerősítő rendszer ellenállása az ujjakkal végzett gyakorlatoknál 5,9 kg-nak felel meg. A teljes kézen végzett gyakorlatoknál a progresszív ellenállás mértéke 20,4 kg. 

Sportolók, extrém sportokat kedvelők részére kiváló.

Gyakorlatok:

1. Helyezze a középső ujjperceket a gombokra és hajlítsa be az ujjvégeket. Az ergonómiailag megtervezett markolat keskenyebb vége a hüvelykujj és a mutatóujj között legyen, majd nyomja össze mindegyik ujját.

2. Helyezze az ujjhegyeket az egyes gombokra, a markolat keskenyebb vége a hüvelykujj és a mutatóujj között legyen. Enyhén hajlított ujjhegyekkel minden ujjat nyomjon lefelé.

3. A markolat keskenyebb vége a hajlított mutatóujj belső oldalánál legyen. A hüvelykujj enyhén hajlított elülső részével nyomja le az első nyomógombot.

4. Tartsa az eszközt lazán függőlegesen, az ujjak legyenek nyomógomboknál. Az eszköz keskenyebb vége a mutatóujj és a hüvelykujj között legyen. A mutatóujj középső részével a második nyomógombot, mint egy ravaszt húzza meg

5. Helyezze a hüvelykujj hegyét a kézerősítő eszköz közepére és helyezze a tornáztatni kívánt ujját egy belső nyomógombra. Mindkét ujjhegyét enyhén hajlítsa be és nyomja össze azokat az eszköz irányába.

6. Helyezze minden ujj hegyét a megfelelő nyomógombra, hüvelykujját a kézerősítő eszköz alsó közepére és nyomja össze a közepe felé.

Sérülés vagy operáció után, illetve ha valamilyen kéz rendellenességgel kezelik, konzultáljon orvosával, gyógytornászával. Szokatlan duzzanat vagy bőrelszíneződés esetén hagyja abba a gyakorlatokat.

Ajánlás Sportolóknak
Ellenállásquestion_mark 5,9 - 20,4 Kg
Erősség Legerősebb
Latexmentes Igen
Szín  
Típus Digi-Flex (kéz és ujj erősítő)
Garancia 1 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kézerősítés, ujjerősítés

Keresés