Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

XIII. MGYFT Kongresszus élménybeszámoló

2022. 09. 13. 10:15:00
XIII. MGYFT Kongresszus élménybeszámoló

2022. szeptember 9-10-én rendezték meg a XIII. MGYFT (Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága) Kongresszust, mely a gyógytornász szakma legrangosabb eseménye. A helyszínen a Thera-Team kiállítóként képviselte a hazai gyógytorna és rehabilitációs eszközök meghatározó prémium márkáit, melyek közül a TheraBand márkának kizárólagos importőre vagyunk. A két napos rendezvény rövid összefoglalója következik blogunkon.

Olvasási idő: 5 perc

Középpontban a Fizioterápiás Világnap

A XIII. MGYFT Kongresszus a 15. Pre-Kongresszussal indult szeptember 8-án a Fizioterápiás Világnapon, ahol cégünk biztosította a gyógytorna és rehabilitációs eszközöket az „Arthritis fizioterápia” szakmai szekcióhoz, ahol a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálhatták a termékeket Kőszegvári Ágnes „Az arthritises láb vizsgálati lehetőségei” című előadása alatt.

Gyógytornász Kongresszus a Nemzeti Színházban

A XIII. MGYFT Kongresszus helyszíne a Nemzeti Színház volt, ahol a résztvevőkre a szakmai előadásokon és workshopokon kívül különleges program is várt, hiszen a helyszín különlegessége miatt volt lehetőség kulisszalátogatásra is. Ennek során vezetett túra keretében tekinthették meg a Nemzeti Színház épületét, illetve a színházat a kongresszusra ellátogatók. A 2 napos szakmai rendezvényen közel 80 szakmai előadás várta a gyógytornászokat.

Thera-Team a gyógytornászok mellett 27 éve

Cégünk számára kiemelt helyen szerepel a gyógytornász közösség, ezért is köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattatok standunkhoz a XIII. MGYFT Kongresszuson. Mindig örömmel találkozunk személyesen gyógytornászokkal, ezért is vártuk már nagyon ezt a kongresszust, hiszen a pandémia miatt 3 év szünet után, idén került újra megszervezésre. Köszönjük a sok érdeklődést és a visszajelzéseteket a termékeinkről. 
A rendezvény után és a visszajelzések alapján örömmel jelentjük ki, hogy a TheraBand kézterápiás eszközei a hazai gyógytornász társadalom kedvelt gyógytorna eszközei.
Külön öröm számunkra, hogy a TheraBand újdonságai közül a Powerband szalagot egyből szívükbe zárták a standunkhoz ellátogató gyógytornászok, mivel a TheraBand ennél a terméknél is egyedülálló megoldással rendelkezik, melynek a nemzetközi és a hazai piacon sincs párja, ez pedig a vizuális ellenállás jelző.
A TheraBand Vector újdonságról pedig kiderült, hogy tényleg mindent megváltoztat, amit eddig a rugalmas ellenállásról gondolt bárki is. A szakmai kongresszus után büszkén merjük kijelenteni, hogy a TheraBand Vector [LINK] tényleg egyedülálló termék. Minden résztevevő, aki kipróbálta standunknál a TheraBand Vector-t le volt nyűgözve attól, hogy tényleg mennyire gyorsan lehet erősséget növelni vagy csökkenteni a termék használata alatt.
Minden kedves érdeklődőnek köszönjük, hogy eljött standunkhoz, reméljük mindenki örült a meglepetés ajándéknak is  smiley

Kedves Gyógytornászok!
Nagyon örülünk, hogy újra tudtunk veletek személyesen is találkozni  smiley

Örömmel osztjuk meg azt a pár képet, amit a 2 nap alatt készítettünk, ide kattintva Facebook oldalunkra jutsz, ahova a képeket feltettük. 

Cikk ajánló, szeretnénk figyelmedbe ajánlani gyógytornászoknak szóló szakmai blog cikkeinket:

 
Tartalomhoz tartozó címkék: gyógytorna

Keresés