Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Thera-Team: Társ a mozgásban

2022. 11. 14. 10:58:00
Thera-Team: Társ a mozgásban

Kik vagyunk és mi a küldetésünk? Egészség, mozgás, rehabilitáció. Persze ezek  addig csak szavak, amíg nem töltjük meg őket tartalommal. Mi ezt tesszük. 

Olvasási idő: 5 perc

 

Tudatos életmód, egészség, sport

A Thera-Team legfőbb küldetése, hogy tényleg társsá válhassunk. Mindenki társává, aki valamilyen formában mozogni szeretne. Legyen az sérülés utáni rehabilitáció, gyógytorna, esetleg otthoni edzés, vagy épp élsport. Mindegy ki vagy, és milyen célból mozogsz!

A lényeg a mozgás! Mi pedig ehhez szeretnénk motivációt nyújtani, méghozzá olyan sporteszközökkel, melyekkel öröm az edzés. Hiszen mi egy sporteszköz legfontosabb feladata? Az, hogy fokozza a mozgás élményét, és a lehető legkényelmesebb, és legbiztonságosabb legyen. Úgy érezzük, hogy ezen keresztül tudjuk érvényesíteni tágabb értelemben vett küldetésünket: azt, hogy minél több embert tudjunk az egészséges életvitel a sport, a mozgás irányába terelni. Mert ez a legjobb módja testi és lelki egészségünk megőrzésének, sőt, akár visszanyerésének is!

A TheraBand

A TheraBand márkát 1975-ben alapították az USA-ban. Fő profilja a rehabilitációs- és gyógytorna eszközök gyártása, ezen a területen, világszinten az egyik legmeghatározóbb, ha nem a legmeghatározóbb márka. Mi, a Thera-Team pedig kezdetektől a márka magyarországi forgalmazói vagyunk.

A Thera-Team 1995 óta, már 27 éve alakult, ennyi ideje próbáljuk minél magasabb színvonalon beteljesíteni küldetésünket. Ezért alaposan megválogatjuk, hogy milyen termékek mellett tesszük le a voksunkat. Nagy hangsúlyt, komoly fókuszt kap nálunk a gyógytornász kellékek forgalmazása. A fitnesz eszközök minőségét pedig úgy válogatjuk meg, hogy a legjobb edzők is a mi termékeinkből válogassanak. A TheraBand mellett a Gymstick, ToguSveltus és más, hasonlóan világszínvonalú márkák sporteszközeit is árusítjuk.

Küldetésünket pedig úgy igyekszünk beteljesíteni, hogy többféle képzés megvalósításával edukáljuk az embereket. Így tehát az eszközök mellett tudást is igyekszünk közvetíteni. Ezt persze gyógytornászokkal, nemzetközi és hazai tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel összefogva valósítjuk meg. 

Szemléletünket, a sport, a mozgás és az egészség szeretetét tehát minél komplexebb módon igyekszünk átadni. Ismeretterjesztő blogbejegyzéseink mellett szakértői cikkeket is olvashattok. Termékeinket pedig néhány kattintással online is megrendelheted, de budapesti boltunkban személyesen is kipróbálhatod őket.

Sportfelszerelések minden létező edzésformához

Termékpalettánk kialakításakor minden mozgásforma teret kapott. Szeretnénk minden, a tágabb értelemben vett fitnesshez tartozó mozgást támogatni, kiszolgálni. Ezért a legjobb márkák minőségi, ergonomikusan kidolgozott, kényelmes és tartós eszközeit válogattuk össze. Az aquafitness termékek mellett crossfit, egyensúlyfejlesztés, valamint általános fitness, funkcionális edzés, pilates-jóga és nyújtás kategóriákat hoztunk létre webáruházunkban, hogy mindenki megtalálja a számára vágyott eszközöket. Ez a struktúra érthetően navigálja az érdeklődőt a különböző fitnesz irányzatok eszközei között. De ha bármiben elbizonytalanodsz, a termékleírások, oktatóvideók és a blog támogatást nyújt mind a választásban, mind magában az edzésben.

Rehabilitáció és gyógytorna

A különböző tornaeszközök mellett a gyógytornát, a rehabilitációt is támogatjuk. Olyan márkák eszközeit választottuk össze, melyek a lehető legjobb rehabilitációs eredményeket garantálják. Ezt a maximalizmust  gyógytorna eszközeink kínálata látványosan tükrözi.

Elméleti és gyakorlati, akkreditált képzéseinken a szakemberek megismerhetik a legújabb nemzetközi tudományos eredményeket, valamint az ezek alapján kialakított irányelveket, azok gyakorlati helyét a kezelési modellekben. De nem csak így támogatjuk a gyógytornászokat. Blogunkon rengeteg szakmai anyagot találhattok. Nem titkolt célunk mintegy közösségépítő  és tudásközvetítő tényezőként lenni jelen a rehabilitáció világában. 

Tehát ha nem csak kiváló minőségű tornaeszközökre van szükséged, hanem tudásra, támogatásra, és egy kis motivációra is, akkor nézz szét nálunk!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: egészség TheraBand

Keresés