Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az SMR masszázs henger élettani hatásai

Az SMR masszázs henger élettani hatásai

Az SMR masszázs henger úgy is tekinthető, mint egy kényeztetésre szánt eszköz, ám pozitív hatásai korántsem merülnek ki pusztán a kellemes testi érzetek generálásában.

A segítségével precízen, pontosan és eredményesen hajthatod végre a pilatesben, jógában, gyógytornában ismert, nyújtáson alapuló gyakorlatokat. Ez roppant lényeges tény, mivel izomzatod, ízületeid védelmét csak úgy biztosíthatod, hogyha a mozdulataid számára tökéletes körülményeket teremtesz. A prevenció keveset emlegetett, mégis nagyon lényeges feladat. Az izomzattal, ízületekkel összefüggő problémák jelentős része megelőzhető lenne. Ehhez, azonban minőségi időtöltés szükséges, minőségi kellékekkel, a test optimális állapotának megőrzése érdekében. A foam roller erre tökéletesen alkalmas: kis helyen is elfér, könnyű a tárolása és a használata több, mint egyszerű. A henger kialakításának köszönhetően úgy képes ellazítani az izmokat, hogy közben kellő mértékben stimulálja a vérkeringést is. Ez az ideális anyagcserefolyamatok beindításához elengedhetetlenül fontos, ami a méregtelenítés oldaláról nézve sem mellékes.

Az SMR masszázs henger valódi segítőtárs!

Ha izomláztól szenvedsz, akkor nincs értelme feleslegesen tűrnöd azt, elviselve a vele járó kellemetlenségeket. A mikro sérülések gyógyulásában egyedül az időnek van jelentősége, de megfelelő eszköz támogatásával felgyorsíthatod a regenerációs folyamatokat. Az ízületi és izommal kapcsolatos problémák hatékonyan orvosolhatóak, illetve javíthatóak, nyilván ez a konkrét állapot súlyosságától függ. A henger kíméletes megoldást kínál a fájdalommentes rehabilitációhoz. Preventív kellékként is sikereket érhetsz el a támogatásával, de akut nehézségek legyőzésében is verhetetlen.

Ismerd meg masszírozó henger kínálatunkat és válaszd ki a számodra legjobbat --> Masszírozó hengerek

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség masszázs henger

Keresés