Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az smr masszázs henger egyszerűen lehengerel!

Az smr masszázs henger egyszerűen lehengerel!

A zárt cellás anyagból készített smr masszázs henger híres nagyfokú ellenállóságáról, vagyis ha egyszer egy ilyen stramm kellékkel gazdagítod az életedet, akkor hosszú éveken át élvezheted a benne rejtőző, lehengerlő előnyöket.

Minőségi kialakításának hála nem veszít a formájából, éppen ezért nem csorbul a funkcionalitása sem. A 15 cm átmérőjű henger 30 és 90 cm hosszúságban kapható. Utóbbira bátran ráfeküdhetsz, ezzel stabilizálva a gerincoszlopodat, a porckorongokat. A hengeren elvégzett lábemelések (hogy csak egyetlen példát emeljünk ki a sok közül) pazarul fejlesztik a has, láb és gátizmaidat, vagyis megerősítik a központodat. Előbbivel eredményesen végig masszírozhatod egyes testtájaidat: kezeidet, karjaidat, lábaidat. Mivel kis helyen is elfér (mindkettő alternatíva) így hűséges társaddá avanzsálhat az otthonodban. A négy különböző erősséget garantáló bordázott felület tovább fokozza egyrészt a sokoldalúságot, másrészt a komfortot. Te választhatod meg, hogy milyen erősségű bordázottságra vágysz. A speciális keménységet biztosító bevonat pillanatok alatt cserélhető, tépőzáras kialakításának hála, így akár többféle erősséget is bevállalhatsz.

Az smr masszázs henger testre gyakorolt jótékony hatásai

A henger rendszeres alkalmazásával javítható a vérkeringés és mérsékelhető az izom, ízület eredetű fájdalom. Az izmok kimozgatásával elkerülhetőek az esetleges sérülések, és az izomláz is enyhíthető a segítségével. A nyújtás sem nélkülözheti a kellék jelenlétét, sőt relaxációhoz is tökéletes választás. Akár preventív jelleggel is kiaknázhatod a hengerben rejlő pozitívumokat, ugyanis a közbenjárásával elkerülhetővé válhatnak az izmokat, ízületeket érintő problémák.

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség masszázs henger

Keresés