Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Affiliate rendszer

Üdvözöljük!

Tudjon meg többet az Affiliate rendszerről, az Affiliate partnerprogramunk működéséről és arról, hogyan lehet Ön is Affiliate partnerünk.

Eddigi tapasztalataink és a visszajelzések alapján tudjuk, hogy az általunk forgalmazott fitness, sport- és rehabilitáció eszközök kiváló minőségűek és megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Tudjuk, hogy sok hasonló termék található az interneten, ami nehéz választás elé állítja az embereket, hiszen sok közülük nagyon alacsony minőségű, amelyekkel sokkal lassabban és nehezebben lehet elérni a kitűzött célokat. Az általunk forgalmazott termékek messze nem hasonlítanak ezekhez a termékekhez. A TheraBand és a Performance Health, gyógytornászokkal és szakemberekkel közösen folyamatosan végeznek tudományos vizsgálatokat, azért, hogy a lehető legjobb termékeket hozzák a piacra. Mi a nemzetközi piacon fellelhető legjobb termékeket (köztük kiemelnénk a TheraBand eszközöket) kutatjuk fel és hozzuk el vásárolóinknak.

A gyógytornászok, személyi edzők és a professzionális sportolók pozitív visszajelzései megerősítenek minket abban, hogy a forgalmazott termékeink hatékonysága kimagasló. Termékpalettánk kialakítását és folyamatos bővítését már 1995 óta végezzük, így tudjuk, hogy ezek az eszközök nagyon hatékonyak és kiváló minőségűek.

Biztos lehet benne, hogy leendő affiliate partnerünkként rendkívül magas minőségű és tartós eszközöket támogat.

Az oldal tartalmából:

 


Röviden az Affiliate rendszerünkről

Az Affiliate rendszerünk nem más, mint egy megbízható és követhető online módszer arra, hogy termékeinket, vagy egyéb szolgáltatásainkat megbízható, kiemelt partnereink bevonásával közvetíteni tudjuk a vevők felé. Az Affiliate partnerprogramunk tagjainak a közreműködésért pedig előre meghatározott jutalékot adunk, az összes általuk közvetített vásárlásokért.

Affiliate partnerprogramunk működése

Az Affiliate partnerprogramunkat azért hoztuk létre, hogy egyes partnereink bevonásával egy kis segítséget kapjunk a weboldalunkon elérhető termékek és szolgáltatások értékesítéséhez.

Az Affiliate partnerprogramunk minden egyes tagjához külön-külön egy egyedi azonosító számot adunk, amit használni kell a megosztott promóciós linkekben. Ez alapján tudja a rendszerünk rögzíteni, hogy egy vásárlás kitől származott, és, hogy az adott vevő melyik affiliate partnerünk közreműködésével érkezett a weboldalunkra. Az azért is fontos, mert köszönetképpen jutalékot fizetünk minden partnerünknek az általuk generált eladásokért.

Az automatizált rendszerünknek köszönhetően minden affiliate partnerünk naprakész információkat tud szerezni arról, hogy hány látogatót és vásárlót hozott a weboldalunkra, s ennek köszönhetően mekkora összegű jutalékra számíthat.

Ki lehet Affiliate partnerünk?

Affiliate partnerprogramunkhoz jelenleg azon gyógytornászok, személyi edzők és szakemberek csatlakozhatnak, akik a weboldalunkon található regisztrációs űrlapot kitöltik.

Mi az Affiliate partner feladata?

Az eddig már bevált és megszokott ajánláson túl, arra lesz szükség, hogy az egyedi azonosítóval ellátott promóciós linket használja a leendő vásárló, mert ha nem ezen a linken keresztül érkezik a vásárló az oldalunkra, akkor mi nem fogunk tudunk jutalékot jóváírni.

Hogyan történik a jutalék kifizetése?

Minden Affiliate partnerünk a weboldalunkon történt bejelentkezés után, az Affiliate menüpontban követheti nyomon az általa generált vásárlásokért járó jutalékok változását, amit bármikor, bármekkora mértékben lehívhat kupon formájában és bármikor felhasználhatja a következő vásárlása alkalmával. Egy vásárlás során, bármilyen értékű jutalékot beválthat, így akár 0 Ft-ért is hozzájuthat egy termékhez.

Mekkora a jutalék mértéke?

Ahogy azt feljebb írtuk, az Affiliate partnerprogramunk tagjai segítik termékeink és szolgáltatásaink értékesítését és ezt a segítséget jutalék formájában köszönjük meg. Ha egy felhasználó az Affiliate partner promóciós linkjén keresztül érkezik a weboldalunkra és vásárol egy terméket, akkor a referenciakövető rendszerünk rögzíti a vásárlót és az értékesítés előre meghatározott százalékos arányát közvetlenül jóváírjuk a rendszerben, amelyről értesítő emailt is küldünk. A jelenleg érvényes affiliate jutalék mértéke 10%. Amennyiben az adott vásárló a jövőben is az első vásárlásakor megadott email címmel vásárol és nem egy másik promóciós linken érkezik, akkor minden további vásárlásért az adott Affiliate partnerünknek fizetjük ki a jutalékot.

Az Affiliate partnerprogramunk nyomon követhető és megbízható jutalék kifizetést tartalmaz.

Ha érdekli, hogy Affiliate partnerünkké váljon, akkor jelezze ezt nekünk egy űrlap kitöltésével,


Regisztráljon egy felhasználói fiókot a weboldalunkon!


Affiliate áttekintés lépésről-lépésre

 1. Lépjen be a felhasználói fiókjába vagy hozzon létre egy felhasználói fiókot
 2. Jelezzen felénk az Affiliate partnerprogramba való belépési szándékát
 3. A felhasználói felületen kattintson az Affiliate menüre

 1. Az Affiliate felület teljes áttekintést nyújt a generált látogatókról, vásárlókról és a jutalék összegéről.

 • Gyors statisztika – áttekintheti az adott hónapban és összesen mennyi látogatót, feliratkozót, rendelést, vásárlást és jutalékot generált a weboldalunkon.
 • Partner adatok – Saját adatait láthatja és módosíthatja
 1. Jutalék lekérése – Amennyiben a „Jutalékok” oszlopban kifizethető jutalék jelentkezik, abban az esetben egy gomb jelenik meg, amivel le lehet hívni a jutalék összegét kupon formájában, amit emailben küldünk ki.
 2. Áttekintheti aktuális jutalék mértékét és a használható eszközöket (promóciós linket, amit használni kell!)

 1. Promóciós link használata
  A promóciós link a weboldalunk URL-jét és az adott affiliate partner azonosítóját tartalmazza, ami a felhasználókat a mi oldalunkra irányítja és jelzi a rendszerünknek, hogy melyik affiliate partnerünk közreműködésével érkezett a weboladlunkra.
  Ha egy felhasználó a promóciós linkre kattintva látogat el a weboldalunkra és vásárol, akkor a referenciakövető rendszerünk az adott affiliate partnerünkhöz rögzíti a felhasználót, így minden jövőbeli vásárlásért is jutalékot fizetünk.
  Nincs más teendő, mint a promóciós linket használni.

Csatlakozni szeretne az Affiliate partnerprogramunkba?

Akkor jelezze nekünk az űrlap kitöltésével és regisztráljon egy felhasználói fiókot a weboldalunkon!

 

 

Keresés