Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

3 must have eszköz edzéshez, ami nélkül nem élhetnek az élsportolók

2018. 05. 08. 08:44:00
3 must have eszköz edzéshez, ami nélkül nem élhetnek az élsportolók

Az edzéstől a gyógyulásig… hogyha ezek a termékek a legkiválóbb sportolókat is kiszolgálják, akkor Érted is képesek dolgozni!

A legjobb sportolóknak hozzá kell jutniuk az edzők, edzőtermek, technológia, és berendezések créme de le créme-jéhez, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. Akik ezeket feltételezik, sokan közülük kifogytak a költségkeretből, vagy elit státuszt remélnek. De hiszed, vagy sem, miközben csak álmodozol arról, hogy hozzájuthatsz a legnépszerűbb edzők felszereltségeihez, és a létesítményekhez, jelenleg valóban sok hasonló eszközt, és felszerelést használhatsz.

Különösen 2 sportolónak van innovatív, mégis könnyen hozzáférhető felszerelésük, amiket az edzésprogramjukhoz használnak: Lindsey Vonn-nak és Drew Brees-nek. Vonn egy síelő, aki 5 világbajnoki címet, 77 világbajnoki győzelmet (a nők által felállított eddigi összes rekordot megdöntötte) és 2 olimpiai érmet tudhat magáénak. Bree profi hátvéd, aki mindkét alkalommal a legmodernebb termékek segítségével gyógyult ki a sérüléseiből.

„ A szezonon kívül az a cél, hogy minden évben megtalálja a legjobb gyakorlatokat, és eszközöket, ami segít Lindsey-nek, hogy készen álljon a versenyre, és a síelésre extrém sebességnél. A TheraBand ilyen termékeket készít.” – mondja Vonn terapeutája, Lindsay Winninger. „Profi sportolóként sok erőforrásod áll rendelkezésre, és általában a legújabb termékek könnyedén elérhetőek. Viszont az egyik dolog, ami az évek alatt nem változott, az a TheraBand termékek használata a bemelegítés során a szezonban, a felkészülés során.”

Azért, mert híres sportolók, mint például Lindsay Vonn is TheraBand termékeket használ, nem jelenti azt, hogy nehéz, vagy nehéz lenne használni. A sportolók azért használják, mert hatékonyak, függetlenül attól, hogy milyen az edzettségi szintjük. Itt van 3 termék, amit profi sportolók minden nap használnak, és rajtuk kívül bárki tudja őket használni. Hogyha egyszer kipróbálod, biztos, hogy a kedvenc edzőtársaid lesznek!

Lindsey Vonn olmipiai bajnok edzés közben

1. Erősítő gumiszalagok

TheraBand® CLX ™ egy magasabb szintű erősítő gumiszalag, az innovatív hurkok miatt. „A CLXerősítő szalagot használjuk minden más erősítő szalaggal szemben.” – mondja Dr. Kevin Wilk, a Champion Sports Medicine klinikai igazgatója. „Ami annyira különlegessé teszi, az, hogy nincs többé szükség a kezek használatára, és nincs több hurok kötés sem.” Csupán arra van szükséged, hogy összekapcsold a CLX-et valamivel, vagy a kezed/lábad köré tekered. Az egyszerű használat teszi a CLX-et olyan vonzóvá a sportolók és a kezdők számára is.

"A hurokba csúsztathatom a kezemet, és nem kell aggódnom, hogy össze-vissza körbecsavarodik a kezemen. Csak egyszerűbbé teszi a dolgokat." – mondja Vonn, aki a tornateremben, és az utazásai során is sokoldalúan használja, mert egyidejűleg a felső, és alsótested is meg tudod mozgatni CLX-el, hiszen könnyen magaddal tudod vinni bárhová. 

Olyan, mintha egy teljes edzőterem lenne a táskádban.

Lindsey Vonn edzéshez a TheraBand CLX-et használja

2. Stabilitás tréner

Vonn edzésterve egy másik eszközt is tartalmaz, ami nem más, mint a TheraBand stabilitás tréner. „A napok legnagyobb részében, és akkor, amikor az egyensúly fejlesztésre fektetjük a hangsúlyt, stabilitás trénerrel vegyítjük a gyakorlatokat, a különböző nehézségek érdekében.” – mondja Willinger. Ezek a kiváló minőségű ovális alakú habszivacsok segítenek javítani az egyensúlyt, a reflexet, a koordinációt, valamint az erőt és az agilitást - minden lényeges képességet a sportolók számára. Segít a sérülés kockázatának csökkentésében is teszi hozzá a szakember.

3. Trópusi fájdalomcsillapító: Biofreeze

Persze, az izmok fejlesztése is az edzés részét képezik… de nem kell, hogy korlátozzon - függetlenül attól, hogy milyen az életkorod vagy a sporttal kapcsolatos tehetséged. Drew Brees, profi hátvéd, a Biofreeze® fájdalomcsillapítót használ, bármikor, amikor edzés közben/után fájdalmai lesznek. „Amikor a Biofreeze-t alkalmazom egy gyengébb területre, akkor azonnal úgy érzem, mintha felmelegedne a testem, és a fájdalom lassan elmúlik” – mondja. „Ez teszi lehetővé számomra, hogy magas színvonalon gyakoroljak vagy eddzek.”

Biofreeze a jéghez hasonlóan működik. Amikor a bőrödön alkalmazod, a mentol hűsítő érzetet okoz, amely megakadályozza, hogy a fájdalom eljusson az agy receptoraihoz. Az eredmény: kevesebb fájdalmat érzel anélkül, hogy kellemetlen lenne. Ráadásul egy tanulmányban kimutatták, hogy a nyaki fájdalomtól szenvedett 10 beteg közül kilencnél hosszabb ideig tartott a hatása a jégnél.

Biofreeze bárhol és bármikor alkalmazható, így kényelmes fájdalomcsillapítási lehetőség. "A betegek szeretik a Biofreeze-t, mert segít abban, hogy jobban érezzék magukat, jobbá tegye őket, és jobban éljenek" - mondja Dr. Jay Greenstein, a Sport & Spine Rehab DC igazgatója.
 

Eddz úgy, mint a profik

Bármi is legyen az edzettségi szinted, az CLX szalagok, a stabilitás tréner és a Biofreeze megfizethető és elérhető módszerek ez edzéseidhez.

Adj hozzá egyet vagy akár mindegyiket az eddigi eszközeidhez, és nézd meg, hogyan segítenek majd a jobb teljesítményedben. Hogyha legközelebb használod az egyiket, akkor elújságolhatod majd, hogy úgy edzettél, mint ahogy Lindsay Vonn, és Drew Bree.

 

Forrás: theraband.com

Tartalomhoz tartozó címkék: TheraBand

Keresés