Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

10+1 érv, hogy miért a TheraBand gumiszalagot válaszd

2016. 08. 10. 14:57:17
10+1 érv, hogy miért a TheraBand gumiszalagot válaszd

1. Tudomány

A TheraBand gumiszalag az egyetlen tudományosan bemért gumiszalag, így ki tudod számolni, mekkora ellenállásnak (KG) felel meg a gumiszalag megnyújtása.

Például egy 50 cm hosszúságú piros gumiszalagot 100 cm-re nyújtunk, a nyújtás százalékos aránya 100% és az ehhez szükséges erő 1,7 kg-nak felel meg.

2. 40 éves tapasztalat

A TheraBand 1975-ben fejlesztette ki a gumiszalagot és a márka már több, mint 40 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos, rugalmas ellenállású gumiszalagok piacán.

3. 7 erősség

A TheraBand 7 különböző erősségű gumiszalagot gyárt, így mindig edzettségednek vagy a rehabilitációnak megfelelő erősségű szalagot tudsz használni.

4. Garancia

A nálunk vásárolt TheraBand gumiszalagokra 1 év garanciát vállalunk, így ha az egy év alatt bármikor tönkremegy, akkor mi kicseréljük neked egy új gumiszalagra.

5. Bárhol elfér

Tudtad, a TheraBand gumiszalag kevesebb helyet foglal, mint az okostelefonod, így mindenhova magaddal tudod vinni, legyen szó akár futás utáni erősítésről vagy nyaralásról.

6. Variálhatóság

A TheraBand gumiszalaggal végzett gyakorlatok hatékony izomerősítést biztosítanak a fitnesz és a mozgásterápia bármely területén és használatával növelhető az állóképesség is.

7. Eredeti kiegészítők

Számos eredeti TheraBand kiegészítő érhető el a TheraBand gumiszalagokhoz, így a gumiszalaggal végzett gyakorlat variációk száma még tovább növelhető.

8. 4 méret

A TheraBand gumiszalagok számos hosszúságban érhetőek el, így mindig a gyakorlatnak megfelelő hosszúságú gumiszalaggal tudod végezni mozgásod. A TheraBand gumiszalagok közül a legnépszerűbb a 150 cm-es kiszerelés. Kapható 2,5 méteres praktikus tartóval ellátott gumiszalag is. Egyesületek részére költséghatékony megoldás a 5,5 méteres és 45,5 méteres kiszerelés.  

9. Megbízhatóság

A TheraBand márka kizárólagos magyarországi forgalmazója 1995 óta a Thera-Team Kft. Aki nálunk vásárol az 100%-ban eredeti TheraBand terméket vásárol. 21 éve vagyunk jelen a magyarországi kiskereskedelmi piacon. 2015-ben a thera-team.hu elnyerte az I. helyet az Ország Boltja 2015 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a Sport és fitnesz termékkategóriában.

10. RR

Magyarország legnépszerűbb fitnesz edzője Rubint Réka a TheraBand gumiszalagokat használja az Alakreform edzéseken és az Alakreform Roadshow edzésein.

+1. AJÁNDÉK

Minden TheraBand erősítő gumiszalag mellé professzionális gyakorlatokat tartalmazó, magyar nyelvű, 30 oldalas füzetet adunk ajándékba.

Milyen erősségű (színű) gumiszalagra van szükséged?

Ha rehabilitációra használnád kizárólag, akkor a sárga és piros színű gumiszalagot javasoljuk

Most kezdtél el mozogni, akkor a zöld színű gumiszalagot javasoljuk

Legalább hetente kétszer eljársz mozogni és az alsó végtagok erősítésére is használnád, akkor neked a kék színűt ajánljuk

Hetente legalább háromszor sportolsz, nem okoz gondot, ha le kell futni 8-10 kilométert, akkor neked a fekete színű gumiszalagot javasoljuk

Nyaralás alatt is rendszeresen sportolsz, csak kivételes esetekben marad ki egy-egy nap mozgás nélkül, akkor neked az ezüst színű gumiszalagot ajánljuk.  

Versenyszerűen sportolsz és a konditermek világa sem áll tőled távol, akkor neked az arany színű gumiszalagot ajánljuk. 

Tartalomhoz tartozó címkék: gumiszalag TheraBand

Keresés