Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Tornaszőnyeg

Mi alapján válasszunk tornaszőnyeget?

1. Milyen a testalkatunk?

Mindig olyan tornaszőnyeget válasszunk, amin kényelmesen elférünk és a gyakorlatokat is végre tudjuk hajtani a tornaszőnyeg területén. Általánosságban elmondható, hogy a 60 cm széles tornaszőnyeg megfelelnek a legtöbb testalkatnak és a legtöbb gyakorlathoz. Ha speciális gyakorlatokat kell végeznünk vagy ha szélesebb / izmosabb testalkattal rendelkezünk, akkor érdemes a 100 cm széles TheraBand tornaszőnyeg választanunk.

2. Egyedül vagy párban használnánk a tornaszőnyeget?

Ha többnyire egyedül használjuk a tornaszőnyeg, akkor a 60 cm szélességű tornaszőnyegek elegendő méretettel rendelkeznek a legtöbb gyakorlat végrehajtásához. Gyakran előfordul, hogy párban dolgozunk? Ebben az esetben érdemes a 100 cm szélességű TheraBand tornaszőnyeget választanunk, így a gyakorlatot végző személy és párja is kényelmesen elfér a TheraBand tornaszőnyegen.

3. Ízületi problémáink vannak?

Minden kemény talajon végzett mozgás különösen megterhelő azok számára, akiknek ízületeik érzékenyek. A 2,5 cm vastag TheraBand tornaszőnyeg különösen ajánlott az érzékeny ízületekkel rendelkezők számára. 

4. Milyen anyagból készül? TPE, PVC, NBR, HDPE?

A tornaszőnyeg különböző anyagokból készülhetnek. 

A TheraBand tornaszőnyeg anyaga HDPE, azaz nagy sűrűségű polietilén, mely kiváló kémiai ellenállóképességgel rendelkezik, így a TheraBand tornaszőnyeg anyagszerkezete igen tartós.

A Pure2Improve tornaszőnyeg (fekete) készülnek NBR-ből (nitril-butadién-gumi), ez ebből az anyagból készült tornaszőnyeg különösen könnyen tisztítható.

TPE azaz hőre lágyuló elasztomerek és más, zárt cellás anyagokból készül a Pure2Improve tornaszőnyeg (piros). Ezek az anyagok magas hőmérsékleten habosodnak, így anti-mikrobiális és könnyen tisztítható a Pure2Improve tornaszőnyeg. 

PVC (poli vinil-klorid) alapú tornaszőnyegek PVC-műgyantaporból és nyílt cellás cellákból készül, amely magas hőmérsékleten habosodik. A Nyílt cellás technológia miatt a tornaszőnyeget nehezebb tisztítani. A PVC anyagból készült tornaszőnyegek minden körülmények között (kültéren, fűtött helyiség, stb.) ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank